ayseguuuLLL_ seymataner7 Yok canım bende normal muayene randevusu alıp gitmiştim. Orada doktora söylüyosun yada doktor kendisi 2 li tarama diye söylüyo. Mhrs de öyle bi seçenek yok boşa arama.
seymataner7 bebegimveben35 öylemi doktor bana mhrsden al dedi ikili testi seç falan dedi ama bulamadım öyle bi buton
050218Ybmety Mhrs var ama rsndevu o şekilde ss nasıl paylaşılır bilemedim kadin dogum hastanelerinde çıkıyor sadece
seymataner7 050218Ybmety aaa tamam bından bahsetti demekki ben uygulamadan baktım yok böyle bişey siteden gireyim çok teşekkür ederim
Stella_0 seymataner7 İkili testte sadece ultrason bakılıp kan alınıyor koldan o kadar. Eğer riskli bir durum varsa amniyosentez yapılıyor. Yani sanırım keseden sıvı alınıyor. Tabi ki dediğim gibi riskli bir durum varsa. Onuda yaptırıp yaptırmamak sana kalmış.
FHKK seymataner7 Canım merhaba kadın doğum hastanesine gidiyorsan bazı hastaneler polikliniğe göre ayrılmış MHRS ’de yazıyor zaten istersen görssel paylaşayım. Kan alıyor ve ultrason ile bakılıyor ikili test bu
FHKK seymataner7 paylaştım canım kadın doğum hastanesi bu şekilde böyle bakarak randevu oluştur kategoriler şeklinde ayrılmış çünkü