_Hill_ Merhaba ben gebelik testi yapmış ve ince bir çizgi çıkmıştı.Dün kan tahlili verdim adetime 5 yada 6 gün var ve hcg 2.3 çıktı böyle olup sonrada yükselen oldumu?
annesinin_beybisi _Hill_ 5_6 gün varmış yükselebilir ama erken gebelik testinde çıkması garip bu kadar erken . beta en azindan 4_5 olsa hadi cikabilir diyeceğim de
Rukiye24 _Hill_ benim 6 gün varken 3.97 çıktı çok silik sonradan çıkan çiZgi vardı testte ertesi gün 25 çıktı canım
Gamzedefnem _Hill_ Ben daha önce adete 1 hafta kala yaptırmıştım 1.66 çıkmıştı adet geçince hamile olduğumu öğrenmiştim canım yükselme ihtimali var
_Hill_ annesinin_beybisi aynen bende onu anlamayım zaten.Ve 10 dk içinde çıkıyor silik çizgi.Dün enfeksiyon testi falanda yaptılar öyle bir enfeksiyon yada kan değerlerimde bir sıkıntı da yok anlayamadım bende
_Hill_ Rukiye24 çok iyiymiş canım inşallah benimde öyle olurda yükselir değerim🤲🏻artık adet geçikmesini beklerim muhtemelen
_Hill_ sacmalamakizim umarım yükselir canım bol bol dua edicem.Allahım kimsenin emeklerini boşa koymasın benimkileride🤲🏻🥰
_Hill_ minipanda benimkide böyle çıkmıştı 2 gün önce 2.3 tü dün işte isterseniz atim bende benimkini.Markasıda days comfort
minipanda _Hill_ benimki prodoctor markası dun sabah yaptim bişey cikmamisti sabah yaptim anında cikti
Akrep17 Kızlar size bir sorum olucak gecen ay 2 sinde regl oldum ve sonunda yine oldum nisan ayı 2 sinde ve sonunda 29nda bugün tes yaptım pozitif çıktı acaba gerçekten hamilemiyim 😂🤦🏻♀️ İnanamıyorum 🙄
_Hill_ minipanda benimde bir gün önce telefonla çekilmiycek kadar yoktu bir gün sonra baya belirgindi ama bu testler çok hassas anladım kadarıyla 2.3 değeri bile çok silik gösteriyor