Filizdogan Yasinadar_delil doktorum bana 3 ana 3 ara öğün yapmamı onerdı en son öğün 9 da ayran sogus ( domates salatalık bıber ) gıbı seyler tuketmemı onermıstı gece gereksiz açıkmaları önlemek ıcın ve son 3 ayda 3.5 litre suyun altına düşmemeyi onerdı canım
Neroizm Yasinadar_delil sekerinizin surekli olarak dusup yeniden yukselmemesi icin ac kalmamaniz gerekiyor. Bu yuzden de gunde 6 ogun her seyden dengeli bir sekilde yerseniz saglikli bir hamilelik gecirirsiniz.
Maviii Filizdogan 3 ana 3 arayı her gün yapabiliyor musunuz ? suyu bol bol tüketiyorum ama ondan şüphem yok 😁
Yasinadar_delil Ben genelde 2 ögün yiyorum akşam yatmadan öncede atıştırmalık bişeyler yiyorum öyle uyuyabiliyorum
Yasinadar_delil Kusurabakmayın arkadaşlar yeni bu programı kullanıyorum msjlarınızı yeni gördüm ondan geç döndüm
Filizdogan Maviii ilk hafta gebelık sekerın var dedıgı ıcın uyguladım sonra şeker olmadığı çıktı 2 ana yapıyorum genelde 😁Aralarda bıseyler yıyorum kalorlerı tartışılır tabı 😁 ana ara öğün uysada buyük ıhtımal yedıklerım uymuyodur 😁
Maviii Filizdogan ahahaha, evet bende pek uymayan kesimimde bir sorayım dedim gerçekten uyguluyor musun diye 😊 teşekkür ediyorum 🌸