Mitra Arkadaşlar merhabalar çarşamba sabah ameliyata alınacağım , bir gün öncesinde test yapılacakmış acaba hangi testleri yapıyorlar acaba ?
Vmerve Mitra kan alınıyor kan grubu ve kan sayımına bakılıyor bişey daha vardı ama hatırlamıyorum 1 hafta önce kan verdim çarşamba sabah bende doğuma gireceğim 😇
Haticekaya1808 Mitra kan sayımı tiroid hepatit böbrek değerlerine falan bakılıyor 4 tüp kan aldılar pazartesi doğumum var ❤️
Mitra Vmerve aynı gün doğuruyoruz haaa😍😍 sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah. Sadece kan testi mi vereceğim şimdi?
Vmerve Mitra amiiiinn inşallah canım 😊 yani evet doktor giriş yaptı laboratuvara gittim bi tek kan aldılar
Deletedmom727271 Mitra Korkma canım bende iki defa sezaryen oldum elbette ağrılı geçiyor ama oda bir süre sonra geçecek 😊 Allahın izniyle kolayca atlatırsın inşallah 🌼
Mitra Deletedmom727271 Allah razı olsun inşallah 🙏🏻 İlk çocuğum benim ama heyecandan bir saniye duramıyorum
Anne28 Bu çarşamba benim de sezeryan doğumum var ALLAH nasip ederse hepiniz sağlıklı hayırlı evlat nasip eder inşallah bizleri de acısız güzel doğumlar nasip olur inşallah