KiymetUzr 25+2 hamileyim Salgın var yaygın bi şekilde bende yakalandım İshal kusma Ama ömrümde böyle bi kusma yaşamadım Benimle aynı durumu yaşayan var mı Nasıl yol izlediniz nasıl atlattınız
Dark KiymetUzr yaşamadım ama kusma ve ishal varsa doktora gitmissinizdir zaten o kısma girmeyeceğim, bol bol su için. Vücut susuz kalmasın. İcebildiginiz kadar icin
Deletedmom83940 KiymetUzr ishal ve kusma varsa hastaneye gidin buradakilerin size bi faydası olmaz sıvı kaybı yaşarsınız
Cekikveannesii Ben de oldum ama sadece 2 gün sürdü. Bol bol su için midenize yüklenmeyin uyuyun tuzlu şeyler yiyin 2 gün sonra geçiyor benimki çok sürmedi ama ben böyle olduktan sonra bunun salgın olduğunu öğrendim daha uzun süren varmı bilmiyorum.
Siyahbeyaz03 Benim cevremdekiler oldu yagli sekerli seylerden uzak durun dinlenin 1 2 gun suruyor gecmis olsun
KiymetUzr İki kere serum yapıldı Yine yapılacak Bide doktorum muayene edecek bebeği İlk defa böyle bişey yaşadım çokta korktum Kusmanın da beteri varmış görmüş oldum 🥺 Hafifte enfeksiyon çıktı kanda Allah tüm hastalara şifa versin