GzmArsln Merhaba arkadaşlar ben bu ay 5 gün adet gecikmesi yaşadım sonra adet oldum ve normalde 7 gün süren adetim bu ay 4 gün sürdü aranızda şuan bunu yaşayan var mı
Rukiye24 GzmArsln canım mevsimsel olabiliyor her kadın yılda bir kez döngü bozukluğu yaşar ben de mart nisan ayında çok düzensizdim yumurtlama bile görmedim şimdi gebeyiö yeni öğrendim
ipekelvanalparslan GzmArsln normalde düzenli mi adetiniz eğer duzenliyse şimdi düzensizse bir jinekologa gitmenizi öneririm
sacmalamakizim GzmArsln kanamaniz normal bir kanamamiydi azmiydi eğer normal kanamaya zaten illa 7 gün olacak diye bir şey yok adette 4 gün sürebilen bir şey çünkü 😊
GzmArsln Rukiye24 benimde iki aydır böyle düzensiz oluyor bizde bu ay gebelik bekliyorduk ama kan testim negatif çıktı gebelik belirtileri vardı sonra kanama gelince dedim kesin negatif
Cemremehmet22 Benim adetlerim de hep 6,7 gün sürüyor hiç şaşmaz bu yaşıma kadar geçen ay sadece 2 gün oldum ve çok az az geldi bi ay sonra da hamile kaldım
GzmArsln Cemremehmet22 peki kusura bakmayın size birşey sormak istiyorum kanamanız biter bitmez ilişkiye girdiniz mi yoksa yumurtlama gününü mü beklediniz hamile kalmayı çok istiyorum 2 aydır deniyoruz olmuyor
Cemremehmet22 GzmArsln kanama biter bitmez korunmadık hiç 20 nisan son adet günüm 20 mayısta öğrendim hamile olduğumu
GzmArsln sacmalamakizim normal adet kanamama göre az geldi bu ay ama ben hep 7-8 gün adet olduğum için danıştım zaten
Cemremehmet22 GzmArsln olur neden olmasın moralini yüksek tut :) olumlu düşün hayırlısı olsun inşallah