Elifoz28 28+5 günlük hamileyim kızlar ama dünden beri vajinadaki kenar kemiğim ağrıyor bu durumu yaşayan var mı
Lylaars Elifoz28 kızlar normal eğer yorulmussaniz ağır iş yapmışsınız yada yürüyüş yormuş olabilir dikkat edin dinlenir seniz geçer)) ınsallah
Ezgiduru Elifoz28 aynı durum var hemşire enfeksiyon olabilir dedi tahlilde enfeksiyon çıktı ilaç kullandım ama geçmedi hala agriyo 😥
Canpolat Elifoz28 bebeğin başı dönmüş olabilir aynı yer ağırıyor diye gittim kafası sağ kasığım da benim de ayaklarıyla sol böbrek boşluğuma vurup zıplıyor aşşağı kendini itiyor kafasını 26.haftada dönmüş bebek suyun iyi döner geri ye değiştirir dedi doktorum 😀
Papatya5361 Elifoz28 o haftalar da benimde oluyodu canim suan 34 olduk oyle bi agri yok doktor da normal demişti o zaman sorduğumda
Aliyegunes Canım bnmde oyle 27 haftadan beri ve bnm iç bacağım ve kalcamda çok agrio yani demem o ki hayırlı olsun ağrılar başlıyor 32 haftadan selamlar😂😂❤️❤️
Benburcu @Elifoz28 24. haftadan beri çekiyorum üzerine bide kalca ağrısı eklendi 34. haftada ne yazkkik iyi şeyler söyleyemeyeceğim azalmayacak artacak 😬😬
Dilekela Elifoz28 aynısı bendede var canım 27+3 üm ama gündüzleri bişe olmuyo geceleri bazen ağrıyo bildiğin kasık değil aslında kemik ağrıyo bende niye bilmiyorum doktora gidince soracam
Dilekela Elifoz28 Elifoz28 evet ordan başlıyo işte nasıl tarif edim bilemedim 😊 ama enfeksiyon olduğunu düşünmüyorum idrar tahlili falanda yaptırmıştım bişe çıkmadı ama nedeni ne bilmiyorum
[silindi] Elifoz28 bende dun doktora gittim servisk kisaligindan korktum bir suru sey yaziyorlar buraya ama hocam her seferinde olcuyomus, magnezyum kullaniyodum ostecare yazdi belimde agriyor buyuk ihtimal bel fitigindan vuruyor