Begumergun Meyrammmm44 benimki daha doğmadı ama doktorumla görüştüm doğumundan sonra 40i çıkınca yaptırcaz
derinnguney Meyrammmm44 benimki de henüz doğmadı ama biraz araştırmıştım ben , ilk 6 aya kadar yazılabiliyormuş 6 aydan sonra büyümesini beklemek gerekiyormuş 7-8-9’lu yaşları
kelebek_17 Meyrammmm44 biz 10 günlüğüz, ilk hafta yaptırcaktık doktorumuz önermiyoruz dedi, 3 aydan sonra dedi.
Meyrammmm44 derinnguney evet bnde öyle okudum ama kaynanam sağ sol çok baskı yaoiur küçükken yapın diye
derinnguney Meyrammmm44 Daha iyi olmaz mı ya hiçbir şey hatırlamaz çabuk iyileşir bizde de ben erken istiyorum geri kalan herkes aklı başında olsun istiyor 🤷🏽♀️.
Minigim24 Meyrammmm44 evet idrar yolu enfeksiyonu vardı ve kakadaki bakteri idrarında cıkıyordu pipi ucu dar olduğu için hem bakteri orda kalıyordu yıkasak bile cıkmıyordu hemde rahat idrar çıkışı sağlanmıyordu
Yesim619 Meyrammmm44 altı aylık sünnet günü almıştık pandemi girdi araya sonrada pandemi virüs falan derken çok artış oldu hastanede yaptıramadik hastane doktorunu çağırdık evde yaptırdık iki yaşındayken
Esmakks Meyrammmm44 sünnet aslında 7. Günde yaptırmak çok güzel. Ama bebeğin durumu uygunsa tabi. Onun harici 0-2 yaş ve 6 yaş sonrası yapılır çocuğun psikolojisi açısından. Ama yaptırabilirseniz ilk 6 ay en kolay olanı diyorlar 🥰
Deletedmom10846 Meyrammmm44 büyük oğlum 3 aylıkken sünnet oldu. Doğacak olan oğlumu da bir mani olmazsa 3 aylık gibi yaptırmayı düşünüyoruz. Hareketlenmeden yaptırmak en mantıklısı sonra zor olacaktır
Esrahan Meyrammmm44 ben oğluma 25 günlük yaptırdım iyi ki yaptırmışım diyorum ve herkese de kesinlikle tavsiye ediyorum yeni doğan sünnetini
Duygukhv Yenidoğan düşünüyordum fakat tıbbi müdahale gerekmedikçe yenidoğan sünneti önermedi doktor en fazla hata yapılan dönemmiş . O yüzden max 6 aya kadar yaptırırım. Emzirip sakinleştirip o şekilde operasyonun yapılması ve iyileşmesi daha kolay olur.