EMFE Kızlar ateş ölçer ne marka aldınız.ucretleri neler. Ben bugün braun baktım bakmaz olaydım.585 tl yaziyo .önerilerinizi bekliyorum.
Melikeb19 EMFE ninomed aldım gayet memnunum çoğu hastanede o kullanılıyor eczaneden 110-120 tl gibi bir fiyata aldım sonra internette 70 TL’ye kadar fiyat gördüm araştırabilirsiniz
Kbr EMFE ben braunun temasli ve temassiz olcerini aldm yinede guvenemiyorum eski sistem koltuk altondan olcer aletlede olcuyorum en iyisi guzel.bir koltuk sltindan olcer alon
Eeelllliiiiiifffffffff Markasını unuttum ama sordum birtane 150 dedi fiyatına mamanın ısısını da ölçüyormuş diğerleride öylemi bilmiyorum da ilgi alanı olmayınca 😁 öğrenicez inş
EMFE Eeelllliiiiiifffffffff 585 aşırı pahalı geldi .resmen bi beşik parası uygun çok uçuk olmayan bulursam insallah
Eeelllliiiiiifffffffff EMFE ben bitane normal aldım aslında 10tl ye koltuk altından ölçeklerden ama diğerinden olsun dediler çoçuk rahatsız oluyor durmuyor dediler ondan temassız bakıcaz ama senin ki gerçekten çok pahalıymış
AyseZ Medisana aldım, lazerli. Temassız olduğundan ortamı, suyu, yiyecekleri de ölçüyor. N11 de 130 liraydı.
ardengunes Bende loobex 3434 aldım dün n11den 99 tl çoğu pahalı markanin tum özellikleri mevcut hem kulaktan hem alindan ölçer yorumlar çok iyi bi bakın derim 😊😊😊
Kivito Bende braun kulaktan ölçeri var doğru ölçüyor birde braunun dijital koltuk altı var bunlardan memnunum yedekde hastne tipi ateş ölçer alacaktim ama ikibintl gerk görmedim bunlarda iş görüyor medisana alından pek doğru ölçmüyor bence hep farklı çıkarıyo