Gizem2121 Bus_er yok canm ilk basta öyle degildi 5 haftadn beri kulaniyorm şuan 18 deyim simdi boyle bi sorunm oldu
Bir61 Gizem2121 günlük pedde akıntın oldukça daha fazla enfeksiyon kapma riskin var bide hava geçirmiyo onu taktığın zaman sürekli nemli kalıyo mantar yapıyo
De25 Gizem2121 bende kullandım sarı bi akıntı gelmişti baya o içerdeki enfeksiyonu atmış oluyo dışarıya bi nevi hem fitil hemde içeriyi temizliği korkma yani kaşıntıda oluyo normalde
Bir61 Gizem2121 progestan sarı akıntı yapmıyo onun rengi beyaz bazen katı akıntı olarak atılıyo vücuttan zaten enfeksiyon içinde değil enfeksiyonu temizlemez seninki mantara benziyo ihmal etmeyin idrar kültürü ister doktorun ona göre de tedavine başlar
Gizem2121 Bir61 evt öyle zatrn bnde mntrdan şüpeleniyorm gebelikten kac ay öncede boyle olmstum doktor bi krem vrmisti kulndm iylesti
Sdervisoglu Gizem2121 merhaba bende progestan ilacı kullandım benimde ara ara sistist oldugum oldu ilac kaynaklı mı bilmiyorum bende de akıntı yapiyordu ama kaşıma yapmıyordu. Dilerim acil şifa bulursunuz
Aydnkynk Bende de aşırı kaşıntı vardı ama hiç bir problem yoktu ilacı kullanmaya bıraktığımın ertesi günü tamamen kaşıntı da kesildi korkutma kendini