Momy_eyyuptalha Merhaba kızlar iki kez ultrason gittim doktorum net erkek dedi yani net belli bariz şekilde organını gördük isim konusuna geldiler eşim Muhammed Hamza istiyor , kayınvalidem Eren istiyor bende eşimle aynı karardayim sizce hangi isim olabilir
hunilimom Momy_eyyuptalha eren ismini seviyorsan hoşuna gidiyorsa Muhammed eren olsun bnec çok da hoş 🌸
Taricat Momy_eyyuptalha Muhammed Hamza çok güzel bir isim çok mübarek isimler biri Efendimizin sav ismi diğeri Allah’ın arslaninin ismi bence bunu koyun 🤲🏻 huyu da mübarek olsun inşaAllah 💕
Momy_eyyuptalha Hamideersin Eren benimde hoşuma gidiyor eşim öyle diyince arayı bulmaya çalışacam ikisinin gönlü kalmasın 🤗❤️
Momy_eyyuptalha ikincicivcivim kaynanam koyduğu isimde hoşuma gitti olmassa Muhammed Eren koyarım 😂🙈ne eşimin ne kayınvalidemin gönlü kalmasın o zaman
Hamideersin Momy_eyyuptalha sizinde içinize sinmesi önemli benim oğlumun ismini ben koydum ali miraç nasipse kardeşide kız olursa babası Zeynep istiyor
Mseymam Momy_eyyuptalha size önerim Muhammed ve Hamza ismini beraber koymayın çok ağır Bi isim. Bu isimde tanıdığım çok fazla çocuk var ve türlü kazalar atlatıyorlar ağır şekilde.. Nacizane tavsiyem Muhammet Eren olabilir..