Elifnurkrc 21+3 Selçuklu da oturuyorum şehir Hastanesi’nde Dilay gök korucuya gidiyorum inşallah sağlıkla hepimiz kucağımiza alalım evlatlarımızı
Hazelcfci Merhabalar Konya Selçuklu medova Hastanesi’ne gidiyorum güler Altıntepe doktorum ve biz de 33+3 üz oğluşumlaa o 🥰♥️
OzgeSyr_ Fatihinannesiii yok canım myomum var 10 cm alabilirse alacak doktorum o yuzden sezeryan olacak
Fatihinannesiii Sevdenurr96 benim de eşim sağlıkçı ama tahlil istiyor mesela doktor o kadar yükseliyor ki ücret . Altından kalkamıyoruz inan ki
Seymak42 Fatihinannesiii 31+3 haftalık olduk 😍 şehir hastanesine gidiyorum mete beye ama doğumu özelde mi yapsam diye kararsızım 🙄
Fatihinannesiii Seymak42 bende ikinci bebeğimi şehir Hastanesi’nde doğurdum çok memnun kaldım canım ebelerin ilgisi hemşirelerin ilgisi falan iyiydi
aysecuhadar42 Fatihinannesiii Aminn insaAllah, Meram tıp fakültesi hastanesi Emine türen demir e gidiyorum 🥰🤲😊
Glck_anne Bende Konya Kuludan gelip gidiyorum doğum Selçuklu tıpta olacak Allah izin verirse. Prof. Ayşe Gül Kebapçılar doktorum ve çok memnunum🌺