gazetecimom Kızlar 14+6yım. Bugün karnımda bir sızı hissettim, bir baktım tek bir çatlak hafif mor şekilde. Lierac jel kullandığım hâlde oldu çok sinirlendim bu duruma 😂 Bio oil yağ sürdüm şimdi de. Siz neler kullandınız, kullanıyorsunuz çatlaklar için.
Ela6161 gazetecimom bence bu biraz vucut yapisiyla da alakali. Bende bi oil kullandim ilk, bitince weleda ya geçtim. Bol su da icmek gerek hatta magnesium da ise yariyormus biyerde okumustum
gazetecimom Ela6161 olabilir vücut yapısıyla. Ama çok üzüldüm, tek bir tane başlar ama devamı gelirse diye. Suyu bol içiyorum ama magnezyum takviyesini doktoruma danışabilirim
gazetecimom Elfs lierac kullandım şimdiden başladı tek çizik, sonra devamı gelir diye üzüldüm. Ben de yağ kullanayım en iyisi
Elfs gazetecimom çok araştırdım ürünleri,her ürünün memnun olanı da var olmayanı da ama en azından doğal bir ürün ben badem yağında karar kalmıştım ama denildiği gibi vücut yapısı konusu da var sanırım. Bir de duşta the body shopun kenevirli duş yağını kullandım. Çok üzülmeyin olur gider inşallah… sağlıklı olsunlar da kadınların dertleri bitmiyor maalesef😔🐣💐
gazetecimom Elfs öyle tabi, kakao yağı ve Hindistan cevizi yağlarım da var. Onları da yarından itibaren kullanayım dönüşümlü, dediğiniz duş yağı da iyi bi fikir. Vücut yapısı da önemlidir mutlaka ama çatlak hem sızlatıyor hem kötü görüntü. Üzülüyorum valla
Peelinn Kantaron yağı bunda da işe yarar mı acaba 🤣 eşimin annesi doğal kendisi yapıyor alıp sürmeyi düşünüyorum ben de
gazetecimom Peelinn yani denenebilir, bende de var bi deneyeyim. Kakao yağı Hindistan cevizi hepsi var. Sürekli su içiyorum sürüyorum ama yapısal da olabilir. Artık takmıyorum amaaan gebeliğin keyfini çıkarcam. Üzülsem ne yazar çatlamaya başladım sonuçta 😂