Ada24 Kenanizm18 bende tırnak makasını aldım ama ayrıca törpü satılıyomu canım ben görmedimde törpü ilk zamanlar mantıklı olabilir çünkü
balon Ya bunlar ne tatlı ihtiyaçlar ❤️❤️❤️ Tarak tırnak makası ❤️ Alış verişin en keyiflisi bu sanırımm
GizemCengiz mrymdnr en mantıklısını yapmışsın bence 🙄 coşup kullanmayacağımız şeyleri almanın alemi yok
GizemCengiz Aysenurtsr canım senin saydıkların kullanılacak şeyler zaten. BENim dediğim sadece tırnak bakım seti olarak geçiyor. Törpüsü falan bile var :) yoksa ben de alcam tarak, burun aspiratörü falan :))
Aysenurtsr GizemCengiz iste demek istedigim, bakim setlerinde hersey var, tirnak seti ayriya gerek yok diyerek bakim seti toplu is goruyor :)
Muhammedamine GizemCengiz bi arkadaşım sevi baby nin setini aldı ama kullanmıyor şimdi wee bin tırnak makasını almış onu kullanıyor memnun
GizemCengiz Muhammedamine canım zaten kullanılacaklar belli.. tırnak makası, tarak, burun aspiratörü vs
Muhammedamine GizemCengiz ben bunların hepsini ayrı ayrı alıcam hepsinin bi markada kullanışlı olanları var sette hepsi var evet ama kullanışlı değil .
GizemCengiz Bakın benim bahsettiğim bu https://www.e-bebek.com/chicco-tirnak-bakim-seti-p-chi-100190/