miyopmom Tugbaycsy ahh cok begeniyorum o ismi 😍 ben genelde tek isim severim o yuzden tek basina guzel 🌸
Seminn Tugbaycsy kzıımın adı sadece Nil 🥰bence afra kendi başına daha güzel 2 isme çok sıcak bakamıyorum 🤗
OzgeSyr_ Yemnle isim koymak dert bu memlekette ne koysan yanına bısey uydurup bı kulp bulurlar 3. ye isim değiştriyoruz artık karar verdik doğana kadar kımseye demeyeceğiz sizi hangi isim mutlu edecekse onu koyun
Mihrimahvuslat OzgeSyr_ valla en iyisini düşünmüşsünüz gerçekten çok saçma şeyler söyleyip insanı soğutuyorlar bir önceki yorumu yapan arkadaşta dalga mı geçmiş şaka mı yapmış anlamadım 🙄
Tugbaycsy OzgeSyr_ aynen öyle iyice dert oldu Afra ismi hiç aklımda yoktu güzel bı rüya ile rüyamda gördüm etkisinde kaldım
Tugbaycsy miyopmom evet aslında tek de güzel gibi rüyamda gördüm bende bu ismi koyma mecburiyetinde gibi hissediyorum o yüzden
Babymomhappy En sevdiğim öğrencilerimden birinin adı isimin karaktere etki ettiğine inanırım inanılmaz anlayışlı pozitif zeki bir çocuk 🥰 Afra Alâ 🥰