Umud-- Ftma1997 21 haftalık oldum iç çamaşırım ıslak acaba suyum mu sızıyor yoksa ter mi havalar çok sıcak sizde de oluyor mu acaba kafayı yiyeceğim yoksa
seymataner7 Ftma1997 banada öyle geliyo ama herkesin nasibi başka işte :) ben 12 haftalığım bitane kızım var bide oğlum olur inşallah sağlıklı bi şekilde
Ftma1997 Tospikannesiiiii benimde 2 oğlan var bunu kız olsun çok istiyorum rabbim sağlık sıhhat versin tabi ama çok kız aşığıyım bilmiyorum
Ftma1997 eylulummmm bende bende bendeeeee😂🧿🌺 inş benimde prensesim olur rabbim hayırlısını versin tabi
Hamideersin Umud-- merhaba su bildiğim kadarıyla Bi anda boşalan bişey hani idrarı tutabilirsin ama su akar diye biliyorum
Ftma1997 Umud-- bu riskli bi durum doktora gidip içini rahatlatmanda fayda var ya suysa Allah korusun❤️
Umud-- Hamideersin onu biliyorum ilk bebeğimde suyum geldi onun tutulması imkansız kaybettim onu bunda 3 gün önce amniyosentez sıvısı verdim ondan korkuyorum
Umud-- Ftma1997 Allah’ım korusuun pazartesi randevum var sizin ic çamaşırının ıslak değil mi ben gün içinde terler değiştirirdim mesela sizin hicmi islanmiyor
Hamideersin Ftma1997 benim ilk dogumumda doktor patlatti suyumu o yüzden bu konuda tecrubem yok aklimda bulunsun