kokulutaslar89 Merhaba arkadaşlar Sezeryan olduktan sonra ne kadar sürede toparladınız Etrafımdaki herkes ikinci gün ağrım kalmadı diyor benim bugün beşinci gün hala zorlanıyorum çoğu şeyde
Zehratay kokulutaslar89 ben ilkinde biraz geç toparlandım 10 gün gibi bi sürede bünye ve doktorun elinin hafifliği ile alakalı diyorlar
Aselinkooo kokulutaslar89 15 güne kadar iyice kendine gelirsin canım ama genede zorlama kendini ufak ufak ağırdan alarak yap
rkyycbnn kokulutaslar89 her vücüt her bünye bir olmaz kimi 2 gün kimi 10 günde iyileşir bünyeyle alakalı bence
ekoglu34 kokulutaslar89 olur mu oyle sey? Karniniz 5 kat kesilip dikiliyor. Ben iki haftada iyilestim. 2. Gunde gecmez agri. Insan dogrulamiyor bile 1 hafta.
Semaa12 2 hafta sonra tamamen bitmişti sanırım 2 gün sonra tabi daha toparlaniyosun ama acıların oturup kalkarken devam ediyo yatarken senin normal 2 haftaya kadar tamamen geçer
Semaa12 kokulutaslar89 yok yok zor değil kaç kat kestiler çok büyük yara öyle düşünme kendini rahatlat kalkabiliyosun yine o kadar büyük yaraya rağmen ters psikoloji yap 😀 o kadar da zor değilmiş falan de 😀
Nur123aa Benimde sorum olucak sezeryan olanlara spinal mi daha iyi yoksa epidural ile spinal ikisi alınırsa mı daha iyi bilemedim zorunlu sezeryan olabilirim ikisinin arasındaki farkı bilmiyorum etkilerini falan
Meleknurl Nur123aa 3gün önce spinal oldum ameliyatta korkulacak hiç bir şey yok ama ameliyattan sonra ağrıların olucak benim 3.günüm can çekişiyorum ilaçlar kesmiyor artık bende zorunlu sezeryan
kokulutaslar89 Nur123aa spinal oldum ben spinal etkisi geçer geçmez ağrı kesici iğneler ile takviyeler yapıldı rahat bir uygulama oldu
Nur123aa Meleknurl demekki fark ediyor benim ablamda çok kötü geçirdi o da beni korkutmak istemiyor ama gülemiyordu ağrıdan