Esra-52 snmhsnn Rabbim insallah gonlunuze gore verir cok guzel ama biraz zor ve korkutucu ikisine birlikte yetememekten cok korkuyorum suanda 😔😔 hormonlarin etkisi belki bilmiyorum ama korku heyecan hepsi birarada 🥰😁
Aleynayim Fadimeckrr Bekliyorsun, son haftalarındaysa sıklıkla kontrolün oluyor. Normal bekliyorum, İnşallah hayırlısıyla normal olur.
Saheser Dilekka hayır doktorum 4 lü test yaptırıcam dedi ikili yaptırmadık biz ben de keşke yaptırsaydık dedim ama bilemedim ilk gebeliğim tecrübesizim bu konuda doktor ne derse onu yapıyoruz
Cagmer tazebianneadayi ay acaba bir tek ben mi yaşıyorum diyordum yorgunluğum olmuyordu zaten de sadece çok çabuk yoruluyordum bir kaç gündür doğru düzgün uyuyorum 🥺
S3lin8767 Dammy biran önce hissederim inşallah şuana kadr bir kere hissettim semser ve öndeydi sonra birdaha okdr net bişe hissetmedim malesef🫢
_sanslianne_ minik_koala_ve_annesi biz de 17+1 olduk bugün hemen hemen aynıyız cinsiyetini belli oldu mu ☺️
Zisanince Fadimeckrr ben de 26+3 zaman bir an önce geçse keşke ölen kızımın kıyafetlerini koklayıp kendimi avutmak beni yoruyor bebeğime sarılıp kendimi onunla teselli etmek istiyorum 🥥hindistan cevizi olmuşuz bu arada
_sanslianne_ minik_koala_ve_annesi kiz olacak hayırlısıyla sağlıkla alalım kucağımıza hepimiz inşallah ☺️