tospikveannesiii Arkadaşlar merhaba, istanbul bahçelievler ve civarında 4boyutlu ultrason çektirdiğiniz memnun kaldığınız doktor ismi ve fiyat hakkında yardımcı olabilirmisiniz 1.
Minisimb tospikveannesiii bahsettiğiniz detaylı ultrason mu yoksa normal muayene sırasında doktor 3d görüntüsünü açıyor o mu :)
tospikveannesiii Fiyatlar çok uçmuş durumda birde genellikle özel klinikler çıkıyor karşıma oyüzden acaba hangi doktorlardan memnun kaldılar diye merak ediyorum
Minisimb tospikveannesiii bakırköy de Mahmut güngör var,ben en son 650 diye biliyorum arayıp bilgi alabilirsiniz, gidenler memnundu.kendisi perinatolog
Ozlemsarap Amerikan hastanesinde Bülent urman doktorum özel sigorta gecerli hastanede sigortayla katılım ücreti 150 tl ödüyorum doktor prof oldugu muayene ücreti biraz tuzlu ama elimdeki fotoları bebisin çok güzeller çokta ilgili doktorum
tospikveannesiii Ozlemsarap benim özel sigortam orda geçmiyor maalesef ama sgk lı fiyatını bi sorayım çok teşekkür ediyorumm 🙏
tospikveannesiii Diloss_14 yakın zamanda mı çektirdiniz acaba birde randevu için ne kadar önceden almak gerekiyor
Ekonomist28- tospikveannesiii Canim ben detaylı ultrason çektirdim renkli. Bakırköy de. Perinatalog Mahmut Güngör. 550 TL idi. Fiyat guncellenecekti sanırım 600 ya da 650 oldu. En uygunu oydu. Ve çok güzel ilgilendi. 1 saat baktı. CD verdi rapor verdi. Ve renkli fotoğraflarını verdi oğlusumun.. Ondan arayıp bilgi alabilirsiniz.. Diğer yerler çok çok pahalı 2 kati.
tospikveannesiii Ekonomist28- çok teşekkür ederim arayıp bi öğreniyim güncel fiyatı Gerçekten çok uçmuşlar yani fiyatlar aşırı yüksek geldi
Diloss_14 tospikveannesiii 37. Haftadayım suan 24. Haftada çekilmiştim ayını hatırlayamadım canım 1 hafta önceden almıştım ben doktorum yönlendirmişti