Asafmavi 37+4te doğdu miniğim. Çok teşekkür ediyorum. Tabi anlatıcam ama bence kişiden kişiye değişen bir durum. Korkmanıza gerek yok. Ameliyathane alındım Can hastanesinde yaptım doğumu bu arada. Ameliyathane ekibi harikaydı. Neyse epidural oldum. Hani öyle anlatırlar ya kocaman iğne bilmem ne acıyo şeklinde… Ben iğnenin girdiğini bile anlamadım. Sadece uyuştuğumu biliyorum😃 iğneyi de görmedim ne derece büyük bilmem. Yani ilk aşama sıkıntısız geçti. Hemen uyuştumm. Doktorum geldi bana bi kaç işlem yapıcaz şeklinde konuştu ama o sırada farkındaydım kesiyorlardı 😃😃 neyse bi baktım kızımın ağlama sesi 🤗🤗🤗 sonra benimle uğraştılar kızımı kontrol etti çocuk doktoru falan.. Benden önce odaya gitti bebeğim 🥳 ben odaya alındıgımda tek sıkıntım uyuşuk olmamdı 😃 bacaklarımı oynatmak istiyorum olmuyor derken o da geçti. Dikiş yerime gelecek olursak bu sizi korkutmasın ama tarifi şu şekilde yaptım ben ‘pürmüz ile bi noktada gidip gelin sanki yakıyorlar gibi’ dedim ve sezaryen olan arkadaşlarım da doğru tanım dediler. Ağrı kesici falan yapılıyor zaten sürekli o acı çekilmiyor. Eve geldim sütüm gelmiyor derdi ile kendi acımı unuttum ki ben acı eşiği yüksek bir insanım. Açıkcası hiç zorlanmadım. Korkulacak bir şey yok siz de korkmayın. Hemen geçiyor 💃