Biyiklikedi guzel_anne1 37 ye girdik bugün. Uygulamaya göre 21 gün kaldı 16 kilo aldım. Çarşamba günü gittiğimde yaklaşık 2800 civarı dedi doktor. Hafta içi yine gideceğim bakalım ne diyecekler bu sefer. Bebeğim doğum pozisyonunu almış.
edaliannee Benmde şuan 37 oldu en son 2 gün önce gittim 3350 ydi paşacım nstde sancım çıktı ama ben sancı hişsetmiyorm 1 cm açıklık vardı bakalm artk ne zama gelcek
Sevgi-clk NrcnGltkn karnım aşagı düşmüştü ilk gebelik sebebi ile hissetmedim ama pelvis kemiğim ve siyatiklerimde aşırı derece kemik ağrısı oluştu hala var 35.haftadan itibaren hiç azalmadı kuzum bide ayakları sürekli göğsümün altında hareket ediyor ben ordan anladım sadece
Smyye1B guzel_anne1 35+6 son 29 gün bizimde 28den beri doğum pozisyonunda bu haftaki ölçümü 3kilo 48cm Ben biraz paniklemiş olabilirim normal doğabilecek mi diye en son 1 haftada 500gr almış böyle giderse şişko bebek olucak 😌
kereminannesiiiiiiiii guzel_anne1 biz bugun 38+1 olduk. 7 hazirana sezeryan günü aldık ama 1 haftadır adet sancısı gibi sancılarım var. Belki erken gelir diye bekliyorum 🥰
Sevgikara guzel_anne1 benimde son 10 gün ağrı var gelen giden yok 🤦♀️ beklemedeyiz pazartesi kontrol var o zaman belli olucak herşey
ArzuTan Son 9 gün Allah nasip ederse 7 Haziran da sezeryan olacağım çok karmaşık duygular içerisindeyim mutlu heyecanlı korkulu Allah herkesi evladına sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin