Hs20 Bizim cinsiyet belli değil ama bı alperenim var bu ikinci kız olursa kayınvalidemin ismi İlknur ona yakın bişey olcak oğlan olursa Alpaslan olcak inşallah
34Betul44 5 haftalığız daha 🥰 Kızım olursa 💖 Elisra ,Hera ,Rahel ,Venessa Erkek olursa 💙Kartal , Arjen , Mir Doğuma kadar net karar veririm inşallah 🥰
Merymklc sunset_momy bende kızım olursa mihra koymayı istiyorum yanına 2. isim koyasım yok eşim koyalım diyor mihraya uyan güzel isim yok ama şu var Mihra Aksa en uyumlusu
fatma24--- sunset_momy benim bi kızım var adı Yüsra..iyiki yüsra koymuşum..çok akıllı ve kendini geliştiren bi kız..hepyaşındanbüyük hareketediyor.çok kolay bebekliğioldu..şimdi ikizlere hamileyim onlarada Zeynep..Zümra..düşünüyorum 😍😍🦢🦢
Brcnbltky Benim de kızım olursa Melis🌸 oğlum olursa Kuzey💙 olacak inşallah. Melis’i kimse yazmamış. Sizcenasıl? Anlamı da güze bal ağrısı baldan tatlı🍯
Night Brcnbltky Melis pek bilinmese de caiz olmayan isimler arasında yer alıyor çünkü tanrıça anlamını taşımaktadır. https://t24.com.tr/amp/haber/samsun-muftusu-sanem-aleyna-melis-isimlerini-cocuklara-vermeyin,214729