OktayMeltemSahin Kızlar son 6 gün zaman geçmek bilmiyor 9 ay nasıl geçmiş diye düşünüyorum fazla kilo almamama rağmen artık dayanılmaz bir hal aldım 63 le hamile kaldım 70 kiloyum 7 kilo aldım toplamda ödem falan da yok çok şükür ama belirti de yok iki gündür hafif bel ağrım vardı ama sık aralıklarla devam etti insan bi yeri ağrıyınca sevinir mi ya dua ediyorum resmen bi belirtim olsun diye ama yok 😢 Allahım bir an önce sağlıkla kavuştursun hepimizi yavrularımıza 🙏🏻
host3270 OktayMeltemSahin bende 39 +4 oluyorum. son 4 gun aksamlari belim agridi biraz heyecanlandim ama arkasi gelmedi bu cocuklarin yeri cokmu rahatki bi 9 ay daha duracak gibiler😂😂
Irmakdkm OktayMeltemSahin nasıl beslendin su çok mu içtin çok iyi olmuş bende 65 le hamile kaldım bakalım kaçla doğurucam :/ :)
Duamm OktayMeltemSahin amin canım al bendende okadar bizmde son 4 biraz arada bel ve kasıklarıma sancı vuruyo ama sık dyl
OktayMeltemSahin host3270 valla bende öyle düşünmüyor değilim hiç gelmeye niyetleri yok gibi birde 41.haftayı bulmasından korkuyorum 🤭
Zlhiso host3270 bnde 39+6 oldum bugun ama gelen giden yok asagisi agridan hareket ettrmiyor ama sanci yok yarın kontrolum var bklim ne dicek doktorum 41 42 olmktan korkuyorum ya gelsin artik
OktayMeltemSahin Hilal1234 maşallah sizinde gününüz kalmamış napsakki ya millet 37 38 de çatır çatır doğurdu valla 🤭
OktayMeltemSahin Irmakdkm evet canım ilk aylar idrar yolu enfeksiyonu vardı doktorum düşükle bile sonuçlanabilir tek çaren bol su dedi inan bazen 3 litreyi geçiyor sadece karnım top gibi bol giyinince hamile olduğum anlaşılmıyor bile
Irmakdkm OktayMeltemSahin bende bol su içmeye çalışıyorum Allah ım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız benimde yanma var idrarımda ve midemde yarın doktora bi gideyim bakalım acaba ulstasonla bakar mı ki şikayetlerim var çünkü yoksa sadece ilacı yazar bakmaz mı
OktayMeltemSahin Irmakdkm idrar için tahlil isteyebilir ama mideyede hamile olduğunuz için müdahale edebileceğini sanmıyorum yanma var derseniz ilaç yazıyorlar direk geçmiş olsun 🙏🏻
Irmakdkm OktayMeltemSahin toz verdi gece bir kere içicem mide içinde mide koruyucu yazdı ama kullanmayı düşünmüyorum tahlil yapmadı canım
Gizemvencoglu 39+6 oldum yapmadığım hareket içmediğim çay hiç bir şey kalmadı yok bana mısın demiyor en ufak belirtimiz yok üstelik kilosuda fazla durduğu her gün büyüyor en büyük korkum 40. Haftasını geçirmesiydi korktuğum başıma geliyor valla 😅😅😅