21+4 haftalik gebeyimBobrek genislemesi olmud yasayan var mi ?
Bobrek genislemesi
Melikinannesi benim oğlumda böbrek sorunu vardı doktor korkma doğumdan sonra hemen atar dedi. Ve öylede oldu çok şükür . Böyle şeyleri doğuma kadar takmamaya çalış cnm yıpranıyorsun. Doğumdan sonra herşey belli oluyor hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
Melikinannesi malesef aynı durum bendede var çok kötü bir rahatsızlık ne yazık ki hem böbrek genişlemesi hemde böbrek enfeksiyonu 😓
Melikinannesi benimde bebeğimde vardı şükür 1 ay sonraki kontrolünde kalmamıştı normalleşmişti ama yinede kontrol edilio tabi
Sonay bebekte degil canım bende var asırı sancı yapıyor .
YldzBraYamur ne yapti peki doktor ben ne yapacagimi sasirdim .
Melikinannesi aaaa gecmiş olsun cnm onu bilmiyorum sebebi neymiş doktor söyledi mi peki benimde üre yuksek çıkıyo bol bol su içiyorum hamilelikte normal dediler acaba seninkiside hamilelikten dolayı olabilir mi ki?
Melikinannesi malesef bir şey yapmıyorlar her ay kontrol ettir dedi dün başka bir doktora gittim tek dediği bebekten dolayı dedi ne yapmam gerektiği hakkında bilgi vermiyorlar malesef 😕
YldzBraYamur bugün taktırdım sabah .
Sonay bugun sabah taktirdim dayanamadim lokal anestezi mi yaptilar sanada cok canim acidi cok cigli attim hala takilan yer yaniyor hissi var . Idrarimi yapamiyorum yaparken bicak saplanir gibi oluyor psikolojim bozuldu henuz 1 defa idrarimi yapabildin sonradan duzeliyor mu bu ?
Melikinannesi ben o durumu yaşamadım cnm sadece ağrım oluyo su rahatlatıyor. Genişleme değil benimki seninki farklı demekki ama doğumdan sonra geçtiğini duymuştum . Allah yardımcın olsun ya hem hamilelik hem bu çok kötü 😔 geçmiş olsun