Nzye Çıktı Kizlar 31 Yaziyo Ben Betaya Gore Mi Hesapliycam Yoksa Son Adete Göre Mi Son Adetim 25 Nisan ?
Eymos Nzye adet tarihine gore betan düşük gibi geldi bana geç dollenme olmuştur büyük ihtimalle ultrasonda söylüyor doktor ama daha erken gitmek icin sağlıkla kucağına al inş 🥰
Deletedmom83940 Nzye Sat a göre hesaplanıyor canım ama şu an çok yeni doktora gitmeden önce 2 günde bir kan ver sağlıklı gebelik ise yükselmesi lazım hayırlı olsun
Edabykl Nzye ben beta 20 ile ogrenmistim neden düşük diyosunuzki iki gunde bir kan verin duzenli artis varsa bi sıkıntı yoktur insallah biz 22 haftalık olduk bile 🌸
Nzye Eymos Ovulasyonda takıp ettim Canim bu ay ben. Yumurtlamam 2 defa oldu 12 Mayista Yumurtlama 13 De Catlama 14 De Bidaha Yumurtlama 15 De Catlama gördüm.
Rukiye24 Nzye iyi düşün bnm iki kaybım var iki ay yumurtlama olmadı 3. Ayki yumurtlama da gebe kaldım. Bnm bat 31
Selma17 Son adete göre hesaplanıyor hafta tamamda benimde son adet 19 Nisan ama yumurtlama 7-8 Mayıs , çatlama 9mayis , çatlama dan 13gun sonra beta 150 geldi, önemli olan iki günde bir iki katına çıkması bence normal
Limonzeytin Nzye 4+2olması lazım adet gününe göre hesaplanacak zaten ilerde ultrasonda boy kilo çıktıkça doktor sana kaç haftalk oldğnı söyleyecek adet günününde önemi kalmayacak hayrlı olsn