zumzum Kızlar 9 haftalık hamileyim ultrasona girdim doktor herşey yolunda dedi fakat kan tahlili istemedi. Haftaya salı günü kontrolüm var ve kan vermeyi düşünüyorum. Açıkcası bazı hormon dengeleri yüzünden olan düşük tehlikelerini felan görüncede internette çok canım sıkıldı. Umarım birşey olmaz. Sizin bu konuda fikriniz nedir? 😣
Hellili zumzum ben de 12. haftada taramalarımı yaptırdım idrar yolu enfeksiyonum kansızlık bir sürü şey çıktı da çok şükür yani bi sıkıntı olmadı 12. Haftaya kadar. Bişi olmaz Allahın izniyle bi dahaki muayenenizde doktorunuzdan yapmasını istersiniz
Nazendehanim zumzum hormon dengeleri ve düşük arasında bağlantı olduğunu duymadım . Kan tahlilinde biyokimyaniza göre vitamin takviye şeyler veriliyor genelde bu hafta yaptırın bence ben de geçen hafta anca yaptırabildim
Hulus zumzum 19 haftalik hamileyim banada suana kadar beta ve toxoplazma hariç hiç kan testi istemedi doktorum gerek yok dedi.
Dark zumzum hormon dengesi düşükle alakalı degil. Ama kan, d vitamini,enfeksiyon, tiroid vs gibi şeylere bakılması gerekiyor. Siz sağlık ocağına gidip hemogram vs TSH baktirmak istiyorum diyin. Sonuçlarla gidersiniz doktora
Tasbebek zumzum ben ilk tahlilleri 7. Haftada yaptırdım ama 12den önce folik asitten başka takviye vermiyorlar benim kansızlığım ve bazı vitamin değerlerim çok düşüktü ama 12. Haftada başladık ilaçlara 16da randevum var bir daha yaptıracaağım