Bebetonun_motheri Kızlar 17 haftalığız arada karnıma sızıntılar giriyor 15 saniye içinde geciyor. Rahimime de arada baskı oluyor sanki tekme atar gibi normalmidir sizce korkuyorumda başka bişey mi oluyor diye
Kubratugrulyldrm Bebetonun_motheri çok normal rahim büyümeye başladığından öyle oluyor endişe etmeyin kızlar ani batmalar olabilir sancıda bendede olmuştu kontrole gittiğimde sormuştum normal dedi doktor rahim büyüdüğü için bu 😀
Bebetonun_motheri Merve0092 valla kuzum korkudan bugün doktora gidicektim annem ikna etti zorla Karnindaki sızıntı normal ic karnin yirtilir yavas yavas dedi rahime tekmede donemediginden olabilir diye şuan içimi sende ferahlattin valla ❤️
Bebetonun_motheri Sevgiiss baya kişi yaşamış bu sorunu ya bebişler cok hareketli olduğundan da oluyormus canim
Bebetonun_motheri Sevgiiss Hayır canim acaba yavas yavas hareketlerini hissedicezde ondan mi oyle oluyorki diye düşünmüyorda degilim
Sevgiiss Bebetonun_motheri içimde balon patlamış gibi oldu ama çok kısa sürdü 2 3 sn ondan anlayamadım tam . 3 gündür 3 kez oldu diyim