Htcerdogn Kızlar 36+6 ya giriyoruz gece. Dün sabahtan beri ağrım var ama sancı değil yani denildiği gibi beş dk da on dk da gelen bişey değil. Ama aşırı derecede adet sancısı gibi ağrım var belimde ağrıyo. Ama gelip gitmiyo var yani hep. Bekliyorum şiddetlenirse gidiyim diye ama şiddetlenmiyoda geçmiyoda sizce ne yapmalıyım. Doktora geçenlerde böyle gittiğimde 3 gün yatırıp çıkardılar. Şimdi yine boş yere yatmayım diye bekleyim diyorum ama 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Merve234 Htcerdogn doktorunuza bilgi verin bence. Benimde sürekli bitmeyen adet ağrım oldu 35 haftaligim. 3 saat falan sürdü hemen hastaneye gittik acilmam olmuş şimdi hiç ayağa kalkmadan yatıyorum ya da oturuyorum doktor haftan küçük çok dikkatli ol dedi
butterfly4 @Htcerdogn çok yorulduysanız olur, dula girince dinlenince geçmesi lazım, etmiyorsa gidin doktora, ama Doğum sancısı öyle olmuyor, belirli aralıklarla gidip gelmesi lazım
Htcerdogn butterfly4 geçmiyo kuzum dünden beri. Ama herkes girip çıkması lazım dediği için bekliyorum. Öylede olmuyo anlamadım gerçekten sinirlerim bozduldu. Bi yandanda haftasonu gitsem doktorumda yok
Htcerdogn Merve234 geldim cnm hastaneye. Zaten 2 cm açılmam vardı hala aynıymış. Ama sancı çok çıkıyor
mrseyn Htcerdogn çok geçmiş olsun. Benimde bugün sabahtan beri tarif ettiğiniz şekilde belim ağrıyor duş aldım dinlendim yürüdüm geçmiyor. Ara arada adet ağrısı gibi ağrım oluyor. 37+3 oldum. Pazartesi çatı muayenem var ama geçmezse yarın acile giderim heralde çünkü çok kötü bu bel ağrısı ya sağa sola dönüyorum geçmiyor bi türlü uyuyamıyorum
Htcerdogn mrseyn benimde aynıydı canım geldim sancı görünüyo ama açılma devam etmemiş. İmza atıp çıkıcam yine günlerce yatmak istemiyorum