Elis_Elya26 Kizlarr 23 mayıs konrolüm vardi ozamanlar 25 haftalik 4 gunluktum 1300 gram kilosu dedi doktor sizce normal mi Bugün de tam 26 haftalık olduk
Nursezer37 Elis_Elya26 doktor kilosuna yorum yaptımı herkesin bebeği farklı oluyor canım istersen doktora sor en sağlıklı o olur diğer türlü kendini kötü hissedersin zayıf acaba bakımsız mı diye
Sirkelimon Elis_Elya26 26+6 bugün gittik doktora 1009 gram olduğunu öğrendim senin bebeğin maşallahı varmış 😂
Tugbayrakdar Tospikannesiiiii aynen bende bunu anlamıyorum doktor iyi demiş güzel demiş şu bebek kilolarına olan takıntıyı anlamıyorum ya 😂
BeyzaF Elis_Elya26 baya ilerde sanırım bizim 29.hafta da 1400 gramdı doktorumuz güzel kilosu gayet iyi dedi
neval270071 Elis_Elya26 çok kilolu dikkat edin şeker Allah muhafaza biz 25 haftalık 990 gramdık ona rağmen doktor önde dedi sizin baya ileri bence dikkat edin
Sermec27 Elis_Elya26 bence şeker yüklemesi yapılmadiysa yaptırın mutlaka bebeğiniz yaklaşık 4 hafta önde baya baya önde yani gebelik şekeri olunca da Bebek böyle iri olabiliyor