Merhaba guzel anneler. Sonunda 2nci bebegimi de sağ salim kucağıma aldim. Bu dogumda ilkine nazaran bazi sıkıntılar yaşadım. 24 mayis sali günü sabah 9da sezeryana alindim. Anestezi yapildi hiç hissetmiyorsunuz ve sonrasinda sonda takildi. Onu da hissetmiyorsunuz. Sonra kalbim sıkışmaya başladı. Tansiyonum düşmüş meğer. Tansiyon yükseltici ilac verildi. Ameliyat boyunca mide bulantisi yasadim. Sürekli mide Koruyucu verildi. Bütün cekistirmeleri, baskilari hepsini hissettim. Ilk dogumda bunlarin hic birini yasamamistim. Gayet rahat sezeryan olmustum. Sezeryan sonrasi sıkıntı yaşamıştım ilkinde. Bunda ise Sezeryan sonrası çabuk toparladım ve hemen ayağa kalktim. Lakin dogumdan 2 gun sonra müthiş bir baş ağrısı ile karşılaştım. Cocuklarimla ilgilenemez oldum. Agridan adeta beynim zonkluyordu. Doktorum hemen tekrar yatış verdi bana sabahtan aksama kadar serum ve igne yedim. O sekilde toparladim. Meğer bazi sezeryanlarda anestezi vucuttan atilamayip komplikasyona sebep oluyormus. Baş ağrısınin sebebi buymuş. Ve sezeryan sonrasi başı cok fazla hareket ettirmemek gerekiyormuş bol bol da kahve tuketmeliymisiz. Neyse ki gecti gitti. Şimdi cok daha iyiyim. Sizlere tum detaylari vermeye çalıştım. Akliniza takilan her konuda yardimci olmak isterim. Herkese kolay dogumlar diliyorum.