ozlemylcnts Herkese iyi akşamlar☺️Eşimin tayini van’ a çıktı. Ben 6 aylık hamileyim. Hiç bilmiyoruz oraları kadın önerebileceğiniz doğum doktoru veya hastane olursa çok memnun olurum 🥰
Lavinyaa8 ozlemylcnts kadin bilmiyorum hic duymadim ben ama mehmet kaloya gidiyorum çok memnunum çok ilgili ve bilgili bir doktor
Tugba6336 ozlemylcnts tugba atasarala gittim özel muayene, yasemin hanıma gittim lokman hekimde 2 side iyi. Ama ben en çok bölge araştırmada Erhan hanlıgili çok beğendim ona da rendevu bulunmuyor.
Sadriye35 ozlemylcnts tugba atasaral canım doktorum çok memnunum özel muayenehanesi var lokman hekim hastanesi ile anlaşmalı van da ünlü tercih edilen bir doktor. Onun dışında perinatolog gürcan bey var bi de akdamar hastanesinde şakir bey varmış onu da övüyorlar
Ebruilhan ozlemylcnts ozel akdamar hastanesi yuşa abay cok iyi ve ilgili bir doktor tavsiye edermm canm
Pembe03 Van lokman hekim hastanesinde Emine Bulut Ekici ve Hatice Eroğlu bu iki doktora gitmiştim ben ikiside gayet iyiler doğumumu orda yapmadım ama oradakilerin önerisiyle bu iki doktora gitmiştim .
_zeyneppp Sadriye35 çok uzun zaman geçmiş üstünden şu an bu mesajı görür müsünüz bilmiyorum a a Tuğba hanımla doğum süreciniz nasıldı onu sormak istiyorum
Sadriye35 ozlemylcnts muayene 400 lira iki sefer de bir veriyorsunuz bi muayene bi kontrol yani 200 e geliyor bir muayene. Doğum ücreti 7500 lira hem sezaryen hem normal doğum
Ugurlu_80 ozlemylcnts Akdamar da Yusa Abay var ilgili, kafa dengi çok iyi bir doktor. Mutlaka onu tavsiye ederim 🎈
Ebruilhan Evet iyi canim tabiki ben kontrollerimi ordan yapiyorum tanidigim bircok kisi dogumunu orda gerçekleştirdi gelrsen yardimci olurum seve seve
Scintilla Merhaba Yuşa hanım telefon numarası veriyor mu ve gece doğuma geliyor muydu sizin gittiginizde şuan daricadaymis kendisi bende gitmek istiyorum