Deletedmom_7156 Kızlar 4 ay olucak sezaryen oldum ama son bi haftadır sürekli belimde bi ağrıyla uyanıyorum ama sadece uyuyup kalkacağım zaman oluyor böyle olan varmi
Deletedmon00881 Deletedmom_7156 aynı sıkıntı bende de ortaya çıktı canım, spinal mi olmuştun sende kız, kendini sıcak tut, gece belin açıkta kalmasın, benim hayatta belim ağrımazdı spinalden sonra bende de ağrı var özellikle yorulunca çok oluyor canım..
Dark Deletedmom_7156 bel düzleşmesi olabilir sezeryandan bağımsız olarak. Kireçlenme olabilir. Ağır falan kaldırmayın. Stres varsa ondan olabilir. Biraz egzersiz yapın faydası olur. Eğer sezeryandan ise doku zedelenmesi olabilir. Ben hiç yaşamadım
Deletedmom_7156 Deletedmon00881 evet spinal oldum gerçekten bi haftadır hic çekilmiyor bu ağrılar 🤦 böyle olacağını bilseydim genel olurdum ay bide benim göğüs kafasimde ağrıyor 😔
Deletedmon00881 Deletedmom_7156 sen soğuk almış olmayasın bacı, soğuk algınlığında da da bel ağrısı oluyor bazen
Deletedmom_7156 Deletedmon00881 kesin soğuk aldim zaten bide hiç dinlenmeye vaktim olmadı benim 🤦 tektim doğumdan sonra gerci hastanede tek eşim vardı diyorum belkide ondan
Deletedmon00881 Deletedmom_7156 aynen canım çok yoruldun😢 keşke yakın olaydık sana yardımcı olurdum..😏❤️❤️
Azizinannesi2 Deletedmom_7156 bende de oluyor bacım hatta tutulmuş gibi oluyor spinaldan kaynaklı olabilir canım birde sırtın açık kaldiysa ondan da olabilir