Betullyillmazx Kızlar eşim çok yoğun çalışıyor. Bende 33 haftalık hamileyim. Evde canım çok sıkılıyor. Siz boş zamanlarınızda ne yapıyorsunuz acaba 😊
Minikjaponunannesi Betullyillmazx temizlik 🧼 🧹 😀 benim işim hiç ama hiç bitmiyor ya da kendime sürekli iş buluyorum 38. Haftamdayım mesela birazdan ütü yapıcam 😅
Betullyillmazx Minikjaponunannesi ay kolay gelsin canım 😅 ben sabahları tüm işleri bitirip ortada kalıyorum.. bu arada maşallah 38. Haftada 🙏🏻🥰 😅😂
yasemineymenarin Minikjaponunannesi bende aynı 38haftadayım yaa niye bitmiyor bu işler anlamış değilim bugün her yeri sildim süpürdüm doğurursam ev temiz olsun diye🫣 çamaşır katlanacak üşeniyorum🤣
Betullyillmazx Deletedmom83940 ay bende bol bol yatıyorum artık her yerim uyuştu ama çok sıkılmaya başladım 😂😂
Hznpla Deletedmom83940 bence en iyisi bnde öyle 👍🏻çünkü miniğimiz doğduktan sonra uykuya hasret kalacaz gibi geliyor 😂🥺🥰
FatmaNur_27 Betullyillmazx Netflix den dizi izliyorum temizlik yapıyorum eşyaların yerlerini değiştiriyorum😅😅
Betullyillmazx FatmaNur_27 ay bende resmen puzzle parçası gibi her gün biseyi biseye oturtuyorum 😂 ondan da yoruldum valla 😂😂
Deletedmom727271 Kitap okuyorum, film izliyorum, puzzle yapıyorum öyle hobilerim var evde. Çocuklardan fırsat buldukça 😊
Betullyillmazx zamaneannesi80 ay keşke örgü becerebilsem😂 tebrik ediyorum sizi 🌸 çiftlik ne oynuyorsunuz 😂 bende indiririm😅
Minikjaponunannesi yasemineymenarin bitmiyor sanki evde 10 kişi yaşıyoruz 😅 biraz da kendimize iş çıkarmaya bayılıyoruz bence 😄😄
1prenses2prensyenigebe Betullyillmazx boş zaman mı valla bende öyle bi vakit yok bacım sabah 6 da 5 aylık bebeğim kalkar 6.30 da 2 numara kalkar beslenme kahvaltı onu okula yollarım 7 de 1 numara kalkar onunda yolcu ederim okula 11 gibi eşim kalkar ama arada benim 3 numara uyumaz oyun ister ilgi bekler 12 1 gibi uyur ben anca evi toplamaya başlarım hoop 2 numara okuldan gelir karnını doyur derken 1 numara gelir oda aynı tam onların işi biter 3 numara kalkar evişi yine yarım kaldı arada oyun oynarken 2 bulaşık dizerim bi oda süpürürüm derken yemek vs akşam olur 8.30 da bebeği yıkarım mama uyku 9 olur sonra diğerleri uykuya tabi bulaşıklar bekliyo akşam yemeği yendi son bi gazla mutfağı toplarım en geç 11 de koltukta uyuyakalırım bu arada 2 aylıkte gebeyim 🤗 yani bana 24 saat yetmiyo bacım
Betullyillmazx 1prenses2prensyenigebe Ay Allah’ım kolaylık versin çok tatlı zor telaşlar bende ilk bebiş olunca sanırım bu kadar rahatım 😂 dogurunca bende sanırım böyle olcam 😅😅😅
edibe-gul07 Çalışıyorum eve gelince de yemek temizlik vs. sonra yürüyüş yapıyorum. Dinleniyorum tv kitap yat kalk zaman geçiyor. 28+1 oğlumu bekliyoruz
Betullyillmazx edibe-gul07 ben çalışmıyorum o yüzden sanırım sizin boş zamanınız olmuyordur çok haklısınız 🥰 Allah’ım sağlıkla kavustursun inşallah 🌸
Siracinannesi Betullyillmazx temizlik yada kendime bakım yapıyorum yada yan gelip yatmayı tercih ediyorum 😂😂 canım çok sıkılırsa komşularimla görüşüyorum 😅🤷
Betullyillmazx Siracinannesi Ay komşu çok büyük şans bizim site yabani biraz keşke bende de olsa komşu o bile başlı başına yetiyordur sanirim 😂 ne güzel valla hamileyken her şey sınırlı oluyor 🌸🥰
Ysgl26 Daha izne ayrılalı 2 hafta oldu sıkılacak vakit bulamadım bebeğin eşyalarından.. yıka ütüle yerleştir çantaları hazırla falan.. son 1 ayım kaldı nasıl sıkılsam acaba😅 bebiş gelince sıkılmaya vakit kalmayacak malum
Betullyillmazx Ysgl26 ay bende öyleydim takiiii her şeyi bitirene dek 😂 dediğiniz gibi bazen sıkılıyorum sonra bebiş dogcak vakit kalmiycak sıkılayım bari diyorum 😂😂 Allah sağlıkla kavustursun inşallah 🌸