Sibelmr Bayanalr hamileyken hamur isi cok yiyen varmi varsada bebisi kilolu dogdumu yoksa bu hamur isi anne karninda bebege kilo alımını birakmiomu🤔
Ozge Sibelmr kayserili olarak hamur işi yiyorum sürekli. İşin garibi ne şeker çıktı ne de aşırı kilo aldım. Bana maşallah 🧿
FatmaNur_27 Sibelmr ben çok yiyorum bebeğimin gelişimi iyi 32 haftalıkken 2300 grm dı şimdi 35 olduk kaç oldu bilmiyorum
Eminecak Sibelmr bende hamur işi makarna ile hamileligi bitircem bebeğimin de benim de kilomuz normal fazla değil
Sibelmr Haticeeayan55 yaa bebislerimiz kacinci kilolarda peki ya bnde hamur isi ara ara yiyorum ama bi yandanda bebis icin muz meyve ceviz fındık yogurt surekli tuketiorum 😊ama etrafındakiler bna hamur isi yeme bebege kilo aldırmaz diolar yaa
Guler123_ Sibelmr doğru çünkü hamur işi içinde kalsiyum falan yok geçen hafta 100 grm kilo alan kızım 1 haftadır ev yoğurdu kaşar peyniri normal peynir yedim 200 grm almış kalsiyum çok önemli hamur işinin bı faydası yok yani
Sibelmr Guler123_ yaaa 😔norlmde ceviz yogurt muz endik meyve surekli tuketiorum ama hamur işinide birakamiorim
Guler123_ Sibelmr hamuru bırak hamur işi iyi değil zaten ha arada bı olur ama her sabah kahvaltısında pişi börek simit falan akşam çay yanına kek kurabiye her gün değişik şeyler yiyorsan olmaz öyle hamur işini bırak daha iyi
Yasemibrahim Sibelmr hayır canım sadece sana kilo yapar bi kalsiyum, protein yada vitamin yokki hamurdan oldugu gibi karbonhidrat 😊
DidemDnnz Sibelmr doktorum yemememi ısrarla söylüyor bebek kilo alsa bile sağlıklı kilo olmaz kof kilo olur dedi. Hamur dünyanın en güzel şeyi ama yememek lazım :/
GazeRock Sibelmr Doktorum bana hamurişini yasakladı en baştan.Ekmek ,simit vs istemiyor. Sebze protein ağırlıklı beslen diyor. Bebeğe faydası yok hamurişinin.
kahvesever__ Sibelmr valla sürekli yemedim ama 9 ay boyunca yedim bazen haftada bir kere yedim bazen 2 haftada bir