Zehragniken Hanımlar bizim kız karnımda sürekli titriyor sanki neden olur bu bilen varm? Bi anda karnımda titreşime geçiyor sanki 😀
Yaseminf Zehragniken bana da oluyor seri bi hareket yapıyor ama çözemedim 30+0 dayim hickirma dedikleri mi acaba direk öyle olunca instagramda izlediğim doğunca aglarken dudakları çenesi titreyen bebekler geliyor aklıma titriyor mu acaba diye 😁
Meltem_Akgn3 Zehragniken bende de oluyor 30+4 ben şey diyorum rüya görüyor herhalde korkuyor 😂 bilmiyorum nedenini öyle kendimce düşündüm
aleyulutas Zehragniken bunu yaşayan tek benim sanıyordum birkaç kişiye sorduğumda sadece güldüler 🤣 ama gerçekten titriyor gibi çok tuhaf
Zehragniken QUEEN088 kız ne bileyim şu 1 2 haftadır yaşıyorum böyle bir saniye falan sürüyor anlamadım ki 😜
Zehragniken Yaseminf hıçkırık ritmik ve düzenli oluyormuş canım ben daha hissedemedim ama bu hissettgim çok farklı dediğin gibi seri ve saniyelik bisey ☺
uraz_ve_annesi- Yaseminf hıçkırık 2-3 dakika sürüyor anlık olmuyor ilk hissettiğimde çok şaşırmıştım pıt pıt kalp atar gibi hıçkırıyor ☺️
Yaseminf uraz_ve_annesi- ben o da tekme sanıyordum ama en kötüsü vajinaya tekme atıyor ya ayyyy neyse şuan 1 haftadır atmıyor oraya döndü galiba
Zehragniken aleyulutas bazıları çişini yapıyor diyor bazıları da kordonuyla oynuyordur diyor 😂 ne yaptığını anlamadım
aleyulutas Zehragniken benimki son kontrolde kordonunu emiyordu 🤣 acaba çocuğuma tuhaf geldi de içimi titredi ki