Selim_Alparslan Sol kalçam çok ağrıyor ve bacağıma da vuruyor basarken zorlanıyorum , ve şimdi bel + sırt ağrısıda eklendi 😔 12 buçuk 13 haftalığız neden oluyor ?? Doktorum magnezyum verdi fakat bıraktım içemiyorum
Rabia54 Selim_Alparslan canım.herkes de değişir benim çok ağrım oluyordu 16 haftaya kadar karın ağrım bel ağrım hiç gecemedi zaten doktorum bana normal demisti 😊💞
Ebbrruu Selim_Alparslan bendede vardı o 16.haftadan sonra geçti kendiliğinden asla basamıyordum ama ayakta çok kaldğımda oluyordu. Diğer zamanlar sıkıntı yoktu.
Patito__ Selim_Alparslan bmde bnlr basindan beri vr cok ayakta durdugumda cok yol yurudugumde genelde cikiyor meydana surekli yok cok skur bel agrim bazen cok oturmaktanda oluyor ☺️
cemre27 Bende biraz önce kolumu uzattım kalçama ağrı girdi neden acaba birileri yardım etsede söylese🙏
Rabia54 cemre27 kol bacak kalça ağrısı önemsiz oluyor bildiğim kadariyla sırttan karına giren ağrı olunca sıkıntılı oluyor 28 haftamdayim erken doğum tehlike..var o ağrılar çok değişik oluyor yani korkmayın bir şey olmaz kalça ağrısından 😊💞💞
Selim_Alparslan cemre27 bende bilmiyorum canım 😞 ilk gebeliğim bir fikrim yok şuan belim çok ağrıyor 😭
Selim_Alparslan Ebbrruu ayakta çok kalıyorum hiç oturmuyorum bende bünyemde zayıf biraz 😞 inşallah geçer
Selim_Alparslan Rabia54 magnezyumu 1 hafta içtim bıraktım midemi yaktığı için daha fazla ağrımaya başladı , birde bel ağrısı eklendi
Bittersweet Rabia54 ben de 24 haftaligim bugun siddetli kaqsik bacak kalca agrim var hala gecmedi uyuyamiyorum bir erken dogum belirtisi degildir dimi
Ebbrruu Selim_Alparslan inşallah canım ayakta çok kalmamaya gayret et çok beter bi ağrı geceleri ağladığımı çok bilirim benmkisi hep gezmektendi🙈
Rabia54 Selim_Alparslan canım.ayakta çok duruyorum yazmışsın ondandır yine gidi ve doktora sor ama benimde çok oluyor halada devam ediyor ama normal diyor doktor
Melihaa Selim_Alparslan bende içememiştim ilkte başka bi doktora gittiğimde verdi magnezyum o baya güzeldi yanma falanda yapmamıştı aroması nasıldiki
Selim_Alparslan Rabia54 Magnorm verdi işte düzenli kullan geçmezse tedavi bakarız dedi ama bıraktım yarın başlayayım 😔
Bilgenizamo Aynı durum bende de vardı hatta adım atamaz hale geliyordum, magnezyum sonrasında çok rahatladım, içmeye devam edin, faydasını görecekseniz.
Angell Tamamen magnezyum eksikliğinden bende çok çektim o zamanlar düzenli magnezyum çok işinize yarar kızlar aksatmayin
Selim_Alparslan Melihaa portakallı aroması güzel ama kokudan midem bulanıyor küçükken sevmediğim şurup geliyor aklıma 😭