AslanBebeginAnnesi Kızlar 16 haftalık hamileyim dişlerimi her fırçaladığımda diş etlerim kanıyor 🥺 annem de bana hamileyken dişleri çürümüş hep çok korkuyorum benzer şikayetleri yaşayan var mı aramızda😔
Appayipyip AslanBebeginAnnesi been hatta bazen şırıl şırıl taze taze kan akıyor gidip eşimi korkutuyorum 😂😂 sağlık ocağındaki ebemiz her gebelikte 1 diş gider ona göre yumurtanı peynirini sütünü eksik etme bol bol kalsiyum girsin vücuduna, dişlerini seviyorsan tabii demişti 😁
Deletedmom2265 AslanBebeginAnnesi Çok şükür bende hiç olmadı planlı bir gebelikti öncesinde diş taşı temizliği dolgu çekim bakım ne varsa yaptırmıştım faydasını gerçekten gördüm 32+4’üm ☺️
Twinmama46 AslanBebeginAnnesi sensody diş macunu ve diş fırçası öneririm banada doktorum demişti başta pek inanmadım ama alıp düzenli kullandıktan sonra kesildi diş eti kanamam😊
AslanBebeginAnnesi Appayipyip ahhahahahajajja😂😂 ayyyy çok korkunç değil mi😩 ben en iyisi tukettigim kalsiyum miktarini arttirayim🤣😂
Appayipyip AslanBebeginAnnesi çok korkunç ben bu dişler uğruna 5 yıl tel taşıdım ağzımda daha yeni çıkarttırdım şimdi doktor dişin düşecek falan diyince dünyam karardı bi tık 😂 aynen öyle ben de kalsiyumu arttırdım ve her yemekten sonra da fırçalamaya çalışıyorum canım dişlerim için 😢
Supermumy Sizi görünce rahatladım :) kaç gündür kanıyordu az önce fırçalayamadım bile şırıl şırıl kanadı :( ama bebim ön lamine dişlerim, onlar giderse yanarım, malum dolar 😂 doktora giden oldu mu bunun için, yani çözümü ne , proteinde tüketiyorum ama