Burciko Kizlar merhaba 37+5 gunluk hamileyim benden dun boyle birkac sefer mukus gibi bisey geldi sumuk gibi ama sarimsi renk ben nişanmi degilmi emin olamiyorum boyle birsey yasayan varmi son haftalarinda !
koalamiyim Burciko ay canım bilmiyorum benden de geldi az önce ama ben enfeksiyondan şüphelendim. Üstte kalsın
Hilal-95 Burciko nışan renginden anlarsın mutlaka zaten bı sefer gelmıyor o devam ediyor kuzum bnm 3 gün az az gelmişti
Burciko Hilal-95 benden de az az geliyor iste az oncede ishal oldum. İnternetten baktim sari renklide olir diyor bilemedim yani
Burciko Eslem_1 en son yoktu enfeksiyon 1 gun once hastanedeydim acikligimada bakildi 1 cm falandi tahlil yapildi olsa cikardi diye duusnuyorum ama
koalamiyim Burciko 37 haftalığım tam kuzum. Sarı bayağı koyu kıvamlı bi akıntı geldi. Dünden beri de şeffaf yoğun bi akıntı geliyo. İnternet benim de kafamı karıştırdı 🙈
Burciko koalamiyim ay valla benimde kafam karisti ben resmini cektim pazartesi doktora gidip gostercem 😅
Neslikra06 Burciko nişan rengi pembemsi ya da kahve oluyor sümüksü sarı akıntı enfeksiyon olabilir bende de olmuştu çünkü
Esila75 Bende ayni şekilde tüm ama benim başından beri o şekilde geliyor canım 37+5 haftaligim bende hayirlisiyla kucağımıza alırız inşallah