Sumeyye_brgl22 Ne yapıyorsun kasım anneleri bulantılar ne alemde cinsiyetler ögrenildi mi göbüşler cıktı mı bn şuan 16+1 haftalığım 14+3 haftalıkken doktor bir tahmin de bulundu
Turkolog12 Sumeyye_brgl22 bende 14 haftaligim pazartesi gideceğim belki gosterir ikili testte daha küçüktü doktor birşey demedi ama bakalım önce sağlıklı olsun da bende göbek falan yok dümdüz 😅
Sumeyye_brgl22 Merveagri bende de öyle oldu doktor kesin konuşaöadı izlemi veriyor dedi net değil dedi ama karın şeklim falan ailem erkek diyor bakalım
benito Sumeyye_brgl22 16+3 olduk biz de 😊 bulantı geçti, yerine mide yanması ve kramplar geldi😅 cinsiyeti de belli oldu, oğlumuz olacak 👶🏻🥰
AslanBebeginAnnesi 16+5im kızlar ☺️ ikili testte öğrendim oğluşum olucakmış💙😇 bu hafta göbeğimin alt kısmında linea nigra çizgisi oluşmaya başladı🤭🤰🏻
Deletedmom_31 haftadan beri 4 kere girdim ultrasona, hepsinde erkek göründü. Artık bu saatten sonra dönerse bilmiyorum🤣
Elibo Sumeyye_brgl22 evet canım cinsiyetımız belli tüüüm olanakları yıkarak oğlusum olucagını ögrendımm😊 göbusde cıktı bi bulantı gitmedi bazen ilaç fayda etmıo bazen hiçbişeyim olmuyo
Sumeyye_brgl22 Yagmurrr_ bende ara ara hissediyorum kalp atışı gibi ama bende bir iki gündür hissedemiyorum ama normalmiş
benito Yagmurrr_ ben henüz hissetmedim, kalp atışı nabız gibi bi his var göbeğimde ama o hamilelik önceside vardı. Bebek olduğunu sanmıyorum
Yagmurrr_ Sumeyye_brgl22 bazen mideme baskı yapıyor sanki kafasını koyuyor heralde mideme doğru yemek bile yiyemiyorum ozaman😄
Gebeyim15 Bizde 15+5 deyiz ama asla göstermiyor kendini bulantı vs hiç bişey yok sadece sırtım ağrıyor göğüs uçlarım sızlıyor onun dışında bulantı vs yok göstermeyen bebekler kız olur diyorlar doğruluk payı nedir acaba bilen varmı canlarım 🥰
Sumeyye_brgl22 Gebeyim15 valla canım bulamto olmazsa erkek diyorlar genelde bide sırt agrısı ama ne kadar doğru bilemedim😅