Busenurrr haklisinesracim bizde öylw tahmin ediyoruz bakalım detaylı ultrasona giricek önümüzdeki cuma
Hicran-01 Busenurrr 14 . haftada yüksek ihtimal erkek dedi. Başka doktor ise 15 haftada kesin kız dedi. Ayrıntıda net öğreneceğim. Şuan 18 olduk.
mercimekmi haftada erkek 14. haftada kız dedi doktorum nipt yaptırmıştım 15. haftada kız olduğu kesinleşti
mercimekmi verocka ben zaten erkek hissediyordum çok sevinmiştim ama ilk hamileliğim olduğu için kızım olduğu için de çok sevindim benim için pek değişen bir şey olmadı. bebeğimde sorun görülmemesine rağmen içim rahat etsin diye 2li test yerine nipt yani genetik test yaptırdım 1 tüp kan veriyorsunuz bebeğinizde bir anomali varsa tarayıp tespit ediyorlar %99 güvenilirlik oranı var verdiğiniz kan yurt dışına gidiyor ve cinsiyeti telefonda sözel şekilde iletiyorlar
verocka mercimekmi ben de kız hissediyorum bakalım be olacak🥲 fetal DNA biliyorum da onu hiç duymadım aynı şey mi acaba 🙄🙄🙄🙄
TBeyza 3prens71 ya yapma gerçekten mi 18 haftalık olduk yarın öğrenmeyi umuyordum yanılma olur mu sabrım tukenti artık öğrenmek istiyorum hiç yorum almadım cinsiyeti ile ilgili doktordan artık yanılma olmaz diyordum
3prens71 TBeyza ıkı tane oglum var ıkısındede 12 haftalıkken net sekılde ogrendım yanılmadılarda bu sefer bnde catladım resmen bn çabaladıkca ınatlaştı zor bela 19 da erkek demıslerdı yuzde 80 dedıler hatta ıkı gün once hayır kız dedıler bnde şaşkınım vlla salı gunu özele gtcem😀dogum yaklastı bız daha ogrenemedık☺️
TBeyza 3prens71 ya inşallah yanılma yaşamam çok şaşırdım yaşadığınız belirsizlige hayır parti felan da yapcam sonra değişirse kime ne açıklayım 😀 oyy oyyy içim karardı
Busenurrr 2gebe öyle olan çok oluyor bildiğim kadarıyla ya göstermediği için ama erkek denilip kız çıkan nadir diye biliyorum sanki
verocka ankakusu_2022 🤲🏻 Darısı başıma mı diyim bilmiyorum 🥲🥲 size kesin erkek dediler mi belirsiz mi dediler özel hastane miydi
ankakusu_2022 verocka evet özel hastaneydi hem de Proftu erkek diyen doktor, bizde muayene çıkışı bi kaç parça erkek eşyası demiştik, 17-18 .haftada başka doktor kız diyince inanamadık hemen başkasına gitmiştik o da kız demişti ☺️ Hayırlısı diyelim🥰
minigimherseyim _Berna_ yaa 16 da nasıl bilemiyorlar benimkide göstermedi hiç daha 16 haftalık olduk persembe tekrar gidicem. bacaklarını çapraz kitlemişti geçen hafta🤭🤣 ama devlette cok bulanık görünüyor bence yanılma ondan olabilir özellerin cihazı daha iyi sanki ben devlete gittim görünmedi perşembe özele gidicem.
3prens71 TBeyza ben yapmadım vlla ama büyük oglum 7 yasında onun sayesınde duymayan kalmamıstı sımdıde bebek kızmış dye herkese soylemıs😀😀tum bına duydu resmen🫣ya ılk doktor doğru bıldıyse oglum npcz o zaman dıyorum ben cok dua edıyorum kesın kız cıkıcak dıyor
TBeyza 3prens71 ya canım benim kıyamam 😀 heyecanları daha farklı oluyor tabi kızım da öyle herkese söylemişti biz kimseye söylemeyeyim diye düşünürken kardeşim olcak benim annemin karnında bebek var diye duyurmuştu herkese 😀