Neslikra06 Kızlar sıcaklar başladı malum,yenidoğan bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz ben alt ust penye takım ya da tulum giydiriyorum doktor eldiven takma artık dedi 14 gunluk bebeğim onu da çıkardım ama size de sormak istedim
Birgul Neslikra06 bende geçen yıl 3 mayısta doğum yaptım. Geçen yıl bu kadar sıcak değildi bu zamanlar. Alt üst takım giymiyodum içten bi atlet ya da kısa kol zıbın ya da zıbın tulum ☺️
Doga_deniz Neslikra06 nerde yaşıyosunuz ki. Ben kızımı doğum yaptığımda yozgatta annemlerde kaldım kadife tulumla yelek giydirip battaniyeye sarıp yatırıyodum eli falan dışarda kalsa buz gibi oluyodu gece, sonra mardin e kendi evime geçtim atletle yatırıyoduk terliyodu 😅
BMelek Neslikra06 29 gunluk bir kac gundur 27-30 derece arasi oluyor yasadigim sehir altina uzun alt ustunede kisa kollu citcitli body giydiriyorum aksama dogru uzun kollu giydiriyorum. Doktorum usumek hasta yapmaz ama terlemek hasta olmasina neden olur biraz ususun birsey olmaz dedigi icin terletmemeye dikkat ediyorum acikcasi daha kucukse uzun alt ust giydirip ustunu yariya kadar ortebilirsiniz
Eminecak Neslikra06 kim nasil giydiriyor bilmiyorum ama oğlumun gelmesine az kaldı Bandırma sıcağında ilk hafta takim giydiririm adapte olsun diye sonra hep zibinla durur o yüzden kıyafet almadim bi tane beşli bi tane onlu takim var sadece. Gerisi hep zibin muslin
Birgul Neslikra06 yani ben 40ı çıktıktan sonra falan cok sıcaksa esmiyosa falan kısa kolla dışarı çıkarıyodum. 1.5 Aydan sonra falan hep kısa kola geçmiştim☺️
Neslikra06 Doga_deniz ankara da yaşıyorum canım burada gunduz yakıyor artık akşam bi tık serinliyor da akşam çıkmıyorum zaten,Yozgat soğuk olur bilirim 😄
Neslikra06 BMelek 14 gunluk canım benimki de havanın durumuna göre hareket edeceğim artık evler serin oluyor da dışarı sıcak Ankara da yaşıyorum dengesi yok buranın hiç
Doga_deniz Neslikra06 Ben de ankarada yaşıyorum 🙊 gece ince uzun kol pijamayla yatıp gündüz tişörtle gezdiriyorum kızım üç yaşında😅 evim iyi güneş alıyo ama daha dışarı kadar ısınmadı ben şimdi doğurmuş olsam gündüz normal uzun kollu zıbın takımı giydirir yatırınca da üstüne orta kalınlıkta battaniye örterdim heralde benim kız asla üstünü örtmediği için gece uzunlarla yatırıyorum yoksa ısındı aslında havalar biz tişörte geçtik
Minigin_annesi0 Neslikra06 bizde 18 günlük olduk ben hala uzun kollu takım yada tulum giydiriyorum içine kısa kollu zıbın giydiriyorum. Altına iki pijama giydiriyorum anacığım öyle diyo 😂Hatta isiledi dün yüzleri sanırım kalın giydirdik yavaştan inceltiyorum artık. Düne kadar kombi açıktı dünden beri açmıyoruz Ankara sıcakları başladı bir an önce kırkımız çıksada kısa kollulada geçsek😂
Neslikra06 Doga_deniz benimde 4 bucuk yaşında bi kızım varda o da tişörtle çıkıyor artık ama öteki yenidoğan olduğu için insan karıştırıyor işte ne giydirse şaşıyor ya
Neslikra06 Minigin_annesi0 ayy maşallah canım ya daha düne kadar doğurmayı bekliyorduk hadi hadi diye neredeyse yarı kırkları çıkacak bile zaman ne hızlı dimi 🤭 biraz kalın olmuş cidden ya incelt bencede gunduz çok sıcak 🥵 dışarı çıkmaya başladınız mı bebişle naptın toparlanabildin mi doğumdan sonra 😊 hangi semtte oturuyordun kuzum sen
Minigin_annesi0 Neslikra06 valla ya 20 günlük olduk bile yarı kırkı çıktı🤣 sincandayım ben canım. Dışarı çıkmaya başlamadık o kadar bunaldım ki gezmek istiyorum artık 😂😂 annem yanımda Allah’tan bi ara gitti geri geldi yoksa depresyona girecektim oturup ağlıyordum kendi kendime 🤭 hastane sağlık ocağı dışında biyere gitmedik daha sen çıkıyormusun
Neslikra06 Minigin_annesi0 bizde aynı sağlıkocağına bide hastaneye gittik bende çok bunaldım bi de yalnızım havalar iyi olunca insan evde durası gelmiyor ya yavaş yavaş çıkacağım artık bende yenikentte oturuyorum yakınmışız😊
Minigin_annesi0 Neslikra06 aynen canım yakınmışız. Çıkmaya da korkuyorum ya bebek durmaz ağlar diye elim ayağıma dolanır 😂