pamuk_anne Henüz bir kere gittim, randevum 9:40’taydı 10buçukta anca sıra geldi, iyi karşıladı, ilgili ve rahattı, yaptırdığım tüm testlere baktı, hamileliğimin o zamana kadar nasıl geçtiğini sordu, testlere ve söylediklerime göre göre bir karta not aldı, onu tüm muayenelerde getirmemi söyledi, ultrasonla iyice inceledi.. Yeterince vakit ayırdığını düşünüyorum.. şeker yükleme zamanım gelmişti, 25.haftamdaydım..ben de aç geldiğimi söyledim o zaman yapalım hemen dedi, yaptık sonucu beklemenize gerek yok telden ara söyleriz dedi.. Kiloma baktı iyi dedi yine dikkat etmeye devam et dedi.. genel uyarıları yaptı.. Yakın tarihli testim yoktu istediğin yerde yaptırabilirsin bir vitaminlerine bakalım dedi.. Kasık ağrılarıma normal dedi magnezyum yazdı.. Elektrik meselesi bu işler biraz da.. Ben olumsuz bir şey görmedim ama harika biri kesin burda devam etmeliyim de diyemedim.. Ama hastası çok, muayene çok uygun doğum fiyatları da çok uygun 2000lira bunlar da cezbediyor açıkçası.. İnş yardımcı olabilmişimdir..