Emine- ben 31 Haftama kadar Cihan hastanesine gittim Mehmet Müezzinoğlu doktorumdu erken Doğum sancılarım çıktı hastaneye yatırdı 1 gece o gün beni rahatlatacağına inanılmaz strese soktu hastane odasına ağlaya ağlaya çıktım tansiyonum 17 ye çıktı idrar yolu enfeksiyonu olmadığı halde bana yanlış ilaç verdi sancılarım kesilmesi 4 saatte 1 kalp ilacı verdi çarpıntım oldu tedaviyi kabul etmezsen at imzanı çık dedi berbat bi gün yaşattı bana Bayram’dan sonra kontrole beklerim dedi bide pişkin pişkin meğerse adam izine ayrılmış bende doktor bulamadım Kocaeli tıpa gittim Ayşegül hanımın boşluğu varmış ona muyane oldum herşeyi anlattım sağolsun uyguladığı ilaç tedavisi sayesinde sancım falan çıkmıyor her ihtimale karşı 33. Haftamda ciğer geliştirici iğne de vurdurdu ve Doğum şeklimi ne düşünüyorsun diye kendi sordu erken gelmek istemezlerse 38. Hafta da Doğuma alırım dedi Mehmet bey direk sezeryan demişti başından beri 36 da alırız diyodu (ikiz gebeyim ikiside baş gelişli) sancılarım 90 a dayandığı halde ciğer geliştirici yapmadı 31. Haftamda kesinlikle o doktoru tavsiye etmiyorum