Nebyaa Hamillelik dogum vs. Hepsinin zorlugu bos beni bu gogus ucu agrisi mahvetti. Kaniyor emzirirken dayanamiyorum icim cekiliyo sanki. Tahminen ne zaman biticek bunun ağrısı. Krem zeytinyagi kullaniyorum
Deletedmon00881 Nebyaa kantaron yağı varsa canım emzirdikten sonra sür, çok iyi geliyor, bi süre sonra geçecektir, bütün çocuklarımda olmuştu, kantaron yağı ile geçmişti canım..
Handeee2 Nebyaa canım 2 aylık olduk daha yeni biri iyileşti biri hala yara neler sürdüm neler iyi gelmedi . En sın streç ile sardım uçlarını
Nebyaa Deletedmon00881 kac gune gecer birde sizce ara versem mi emzirmeye gogsum iyilesene kadar yoksa sut cekilir mi
Naile_7732 Sureklı nemlendir 🥺 o acıyı cok ıyı biliyorum ama bende tek zeytınyagı fayda etmıstı ınsllh sen dede fayda eder bu kadar kac gune gecer ınsllh emzırdıkten sonra zeytınyagını durup uzerıne oeceteukoy ama onada zeytınyagı yap emzırecegın zaman yıka bende kremler vs fayda etme tek zeytınyagı ıyı gelmıs tı
Nebyaa Naile_7732 bende de lansinoh vardi pek fayda etmedi zeytin yagi bi tik iyi gibi ama oglum emerken surekli tutup birakiyo bi defa da tutsa bu kadar canim yanmayacak
Deletedmon00881 Nebyaa hayır ara verme, tekrar emzirmeye başlayınca yine aynı şey olur, emzirdikçe düzelecek canım, kaç günde geçer bilemem canım..
Nebyaa Handeee2 streç ise yaradi mi. Peki bebek tutup birakiyor muydu seninde de. Birde emzirmeye devam ettin mi ucunun iyilesmesini mi bekledin 2 ay cok fazla ama ya biz daha 8 günlüğüz 😭😭
Handeee2 Nebyaa hep emzirdim canım ağlayarak emzirdim bırakmadım . Çok acı veriyo biliyorum ama zaman iyileşicek sadece kurumasına izin verme daha çok yara oluyor
Handeee2 Nebyaa eğer emzirmeyi bırakırsan mastit olabilirsin . Ve sütün kesilenişir devam etmelisin . Allah sabrınıda gücünü de veriyor
Nebyaa Handeee2 insallah canim gercekten cok zor ama yapcak bisey yok dayanacagim. Cabucak gecer insallah senin kaç gunde gecti
balkupummm Çok geçmiş olsun. Biz de 20 günlüğüz ayva çekirdeğinden jel yayıp sürüyorum., biraz rahatlatıyor ama gümüş göğüs kakkanı da öneriyorlar bi de onu dene canım
Nebyaa Handeee2 aboo 67 gunluk ve hala yara mi Allahim biz 9 gunluguz ve cok zorlaniyorum insallah o kadar uzamaz. Sizin gogus ucunuz var miydi oncesinde neden bubkadar uzun surdu acaba yara