tuananinannesi22 Gizembiniciogl1 normal bence canım her gebelik çok farklı çünkü benim ilk gebeliğim ve neredeyse 20 21 haftama kadar hissetmedim doktorlarda normal olduğunu söylediler birde endişe etme şuan 27 haftalığım bazen yine hissetmediğini oluyor 😄 sağlıkla gelsinler ☺️
Deemetibostnci Ben 22 den sonra hissettim geç oldu hatta korkuttu ama şimdi bi dk durmuyor bide ayaklar aşağıda habire çişe tepiş tepiş çişimi tutamıom
Canselly Deemetibostnci bende 22+3üm şuan ayakları aşağıdaymış sürekli onlarla vuruyor kollarıyla çok nadir tuvalete taşına taşına bir hal oldum ne zaman ayaklarını çekerler ordan acaba ilk hamileliğim çok anlamıyorum da 😂
Deemetibostnci Canselly bende 10sene sonra kaldım üçüncüye ilk gebeliğim gibi hissediyorum arası geçti baya unutmuşum herşeyi son aya kadar dönmeyen varmış post açmıştım son ay döndü diyen var dönmedi sezeryan diyen var beklicez nasip
BFA Normal bende 17 18 hafta arasında hissetmiştim ultrasonda bakıldığında canavar gibiydi zıp zıp zıplardı ama ben hissetmezdim