Mayahanim Kızlar selamlar bir sorum olucakti . Ben ovülasyon testi alicam ama sizler hangisinden memnun kaldiniz . Bazilari arastirmama gore yanlis sonuclar veriyormus . Cevaplarsaniz sevinirim ❤️
2prensesannesiiii Mayahanim artımed markasının ovülasyon testini kullandım gebelik oldu canım şuan tekrar onu kullanıyorum
Lavinyaa8 Mayahanim laboquik kullanıyorum ben onunla hamile kalmıştım en çok ona güvenirim hiç bozuk çıkmadı
Tusami Mayahanim trendyoldan laboqick aldım yanında bir adet ultra erken gebelik testi ile birlikte aldım geçen ay, memnun kaldım , hatta hamile de kaldım ama kimyasal oldu maalesef. Bu ay tekrar sipariş vereceğim
ParildayanYildiz Mayahanim bir gebenin günlüğü hatta instagram hesabı da var ücretsiz takip de yapıyor ve aşırı güzel bilgiler var sayfasında tavsiye ederim
Nzye Mayahanim Bir Gebenin Günlüğü sayfasından almıştım Canim ilk defa Kullandim Bugun hamile oldugunu testle Ogrendim darısı sana olsun insallah
ParildayanYildiz Mayahanim yaa öylemi canım loboquick markası da güzel kullanmıştım yanlış yada bozuk test yoktu trendyolda çok satanlarda şuan