Merveyldrmmm Orta halli tozları hapseden güzel bir makine öneriniz var mı ? 1.000 TL kadar bütçem var evimde çok kıyafet perde vs tozu var ne kadar yıkasam da bebeğim 9 günlük burnu hıkırtılı
Hilal-95 Merveyldrmmm kanz marka bı buhar makınemız var iddre ediyor bızı havayı güzel nemlendiriyor ama tabı ben sürekli bebeğimin burnunu serum fizyolojik ile temızlıyorum mutlaka temızle yoksa hasta olur kuzum 6 aylık bebeğim 6 aydır temızlıyorum
Elfs Merveyldrmmm hava nemlendirici ve toz çekme makinesi farklı şeyler böyle ikisi birarada makine mi var?
Merveyldrmmm Hilal-95 serum fizyolojik aldım ama damla şeklinde burun içine 2 damla damlatıyorum diğer türlüsüne cesaretim yok içine fışkırtıp yan döndürüyorlar ya onu yapamıyorum
Hilal-95 Merveyldrmmm ilerledikce daha cok tıkanıyor suan şanslısın balım kış ayında petekler yüzünden oğlum nefes alamıyordu cok korkuyodum allah korusun sürekli nefesini dinliyordum oyuzden alıstım fışt fışt yapıyorum 🤣
Elfs Merveyldrmmm Hava nemlendiricisi olarak kullanacaksanız iyonizerli olanları işe yarıyor evet. Ama yazdığınızdan tozu görünüşte de temizlemesini istiyorsanız öyle bir makine bin liraya yok onu demek istedim.