Umay255 İlk gebeliğim ve 2 gündür sağ tarafım da damar seyirmesi gibi oluyo sizce bu ne anlama geliyo yaşayan oldumu anneme sordum 2 buçuk aylıkken kardeşim onda da olurmuş 🥰
Umay255 Findik92227 kuzum 10 haftalık oldum da yok bu tuhaf birşey ya bağırsak değil hani böyle damarım atiyo gibi ama hafif hissediriyo acayip birşey 🤣🤣 teyzesi
Umay255 Deemetibostnci Anneme sordum oda hareket diyo 2 buçuk aylıkken onda da olmuş bizim gebelik değişik karnım bile çıktı hem anneme çekmişim 🥰🤣 dış karın büyük
Deemetibostnci Umay255 çok erken 22 haftada kımıldıyor hıçkırıkla başlıo seninki başka bişey bilemedim
Deemetibostnci Umay255 bu uygulamanın günlük anne bebek şeysinden bakıyorum okumuştum sen kaç haftalıksın ki
Deemetibostnci Umay255 10 haftalık da bebek falan hissedilmez şaka mı yapınuz 🤣22 hafta da bile hissetmeyen var yerleşme ağrısı bağırsak hareketi sancıkasılma bunlar olabilir ama asla bebek kımıldası değildir jel gibi su bebek sert değil
Umay255 Deemetibostnci hareket demedim ki damar atması gibi oldu dedim canim 😁😁 çevrem de var o şekilde olan en basit annem yaşamış ona eskiler hareket dermiş damar attı sadece