Betullyillmazx Kizlar renkli ultrason fotoğrafı alanlar nasıl alıyor şu bebeğin yüzünü renkli gostereni diyorum ücretli mi ne desem doktora verir ? 😊 33. Haftamdayim
aslansmommm Betullyillmazx ekstra ücret olmuyor bildiğim kadarıyla doktorunuzdan isteyebilirsiniz devlette oluyor mu bilmiyorum da özelde hepsinde oluyordur 🥰 çok güzel oluyor en aZından hayal ederken bi yüz beliriyor kafanda biraz değişse de dogunca 🥹
Yasemibrahim Betullyillmazx paralı bişey degil canım o demkki doktorunun ultrasonu öle degil her muane de13 haftadan beri renkli alıyorum resmini miniğin🥰
ovaninannesi Bende daha yeni yaptırdım özel hastanede yaptırdım doktor zaten kendisi veriyor tabi yüzünü gösterirse benim kız baya bi uğraştırdı en sonunda az da olsa döndü yüzünü 🥰🥰
Betullyillmazx Yasemibrahim Ay çok sevindim adınıza 😊 aksine doktorumun ultrason cihazı renkli ama onu istedigimdede siyah beyaz verdi hep. Bana fotosunu çekin dedi cihazdan. Doktorumu zaten degisitiricektim yeni doktoruma da soyleyim o zaman 😊🌸 teşekkür ederimmm
Betullyillmazx Smyye1B bende özele gidiyorum ama maalesef ekrandan çekin renkliyi diyip hep siyah beyaz verdi ☹️ şuan çok üzüldüm ama adınıza çok sevindim 😊🌸 teşekkür ederim