Emine0618-123 Meraba arkadaslar ankarada olup etlik zubeyde hanimda dogum yapan varmidir ne derece memnun kaldiniz nasil
bkoc Emine0618-123 gerçekten berbat bir yer önermiyorum görümcem orda yaptı kötüydü tanıdığım biri de memnun kalmadı, ben de muayeneye gitmiştim 9 haftalıkken saçma sapan yorumlar yaptılar daha da adım atmadım açıkçası
Umud-- Emine0618-123 canının kıymeti varsa gitme canım bak ben bebegimi kaybettim inan ilgi alaka sıfır yeğenim geçen ay doğum yaptı çocuk sarılık söylemediler çocuk kaç gün mavi ışık altında yattı yapma şehir hastanesi çok iyiymiş sanırım oraya git
Rabiaseher Emine0618-123 sakın gitme cnm cok ilgisizler hic biseyden haberleri yok gidebiliyosan sehir hastanesine git
Zeynepylmz06 Emine0618-123 gidebiliyorsan şehir hastanesine git. Canim oranin üstüne hastane tanimiyorum memnun kalmadim hic ne ankara hastanesinden ne etlik zubeydeden . Sehir hastanesine gidiyorum valla altindag da oturdugum halde uzak ama napayım memnunum.
Emine0618-123 bkoc teşekkür ederim 37 haftalik olduk hala nerde dogum yapicam konusunda bi fikrim yok
bkoc Emine0618-123 ben de 38+6yım Ankara şehir hastanesinde yapıcam eğer imkanın varsa öneririm oldukça güzel ve temiz
Aaaarrrr Emine0618-123 ben gitmedim de yapmadim da ama çevremde çok duyuyorum kimse kesinlikle memnun değil tavsiye etmiyorlar. Ama şehir hastanesini öneren çok nasip.olursa ben de orada yapacağım inşallah